Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Jæger, Hans

  Sorter etter

  Anarkiets bibel

  350,- 399,-

  Bekjendelser

  149,-
  Boka ble første gang utgitt i 1902, og er andre bind i en trilogi om bohemenes erotiske bekjennelser. Trilogien kretser om trekantforholdet mellom Hans Jæger, Cristian Krogh og Oda Krogh og den er både selvbiografisk og selvutleverende.

  Fængsel og fortvilelse

  149,-
  Boka ble første gang utgitt i 1903, og er tredje og siste bind i en trilogi om bohemenes erotiske bekjennelser. Trilogien kretser om trekantforholdet mellom Hans Jæger, Cristian Krogh og Oda Krogh og den er både selvbiografisk og selvutleverende.

  Fra Kristiania-bohemen

  149,-
  Boken handler om skjebnen til all flink ungdom. De herskende samfunnsforholdene og den konvensjonelle kjønnsmoralen fører til at ungdommen må gå til grunne. De to unge mennene i boken, Herman Eek og Jarmann er to begavede mennesker som ødelegges av utenforliggende hemninger på deres naturlige trang. Annen del inneholder utdrag av debattene i Den frisinnede studenterforening og forfatterens forsvarstale i højestrett.

  Syk kjærlihet

  149,-
  Boka ble første gang utgitt i 1893, og er første bind i en trilogi om bohemenes erotiske bekjennelser. Trilogien kretser om trekantforholdet mellom Hans Jæger, Cristian Krogh og Oda Krogh og den er både selvbiografisk og selvutleverende.

  Jæger, Hans