Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Iversen, Gunnar

  Sorter etter

  Den levende fortiden

  449,-

  Den norske filmbølgen

  399,-
  I denne boka er tolv filmer valgt ut for å representere ulike sjangere, tendenser og høydepunkter fra den gang Orions belte varslet om endrede takter i 1985 og frem til Max Manus satte nye publikumsrekorder høsten 2008. Boken gir en innføring i nyere norsk filmhistorie, der sjangerutvikling, stilhistorie, filmkritikk, filmpolitikk og publikumsoppslutning er noen av aspektene som blir berørt. Med litteraturlister og register.

  Lydbilder

  359,-

  Norsk filmhistorie

  479,-
  Dette er en samlet fremstilling av den norske spillefilmens historie. Forfatteren diskuterer spillefilmens utvikling i Norge, presenterer utvalgte filmer og ser nærmere på deres estetikk. Boka gir også innblikk i bransjeutfordringer, filmpolitikk og rammebetingelser. Med komplett oversikt over alle norske spillefilmer fra 1911-2011. Har litteraturliste og register.

  Virkelighetsbilder

  319,-
  Boka forteller om norsk dokumentarfilm, fra den første aktualitetsfilmen i 1898 til virkelighets-TV som Big Brother og filmer som Heftig og begeistret. Boka er primært beregnet på studenter i film- og medievitenskap. Har register og litteraturliste.

  Visjon og virkelighet

  329,-

  Iversen, Gunnar