Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Italia

    349,-
    398,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    Boken består av oppskrifter, reportasjetekster og bakgrunnsstoff om og med de sentrale, gode italienske råvarene. Tradisjon, kulturhistorie og fag formidles på en måte som er egnet til å inspirere både leg og lærd. Kjærligheten til det italienske går igjen som en rød tråd i hele boken, og den er blitt en bok til glede for de mange snarere enn for spesialistene. Krydderet i boken er ti litterære bidrag fra forfattere som deler sine italienske opplevelser med oss. De ti er: Jan E. Hansen, Klaus Hagerup, Gro Dahle, Niels Chr. Geelmuyden, Gert Nygårdshaug, Jon Rognlien, Knut Faldbakken, Eva Jensen, Aleksander Melli og Pernille Rygg.
    ISBN/EAN: 9788280710277

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Detaljer
    Utgivelsesår 2003
    Forlag Dinamo forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788280710277
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Italia
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Detaljer
    Utgivelsesår 2003
    Forlag Dinamo forl.
    Språk Bokmål
    ISBN 9788280710277
    Kategorier Nasjonale og regionale kjøkken
    Sted Italia