Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Isachsen, Arne Jon

  Sorter etter

  Globale penger

  319,-
  Boka tar for seg spørsmål som har med valuta, renter og inflasjon å gjøre. Den gir en fremstilling av sentrale begrep og sammenhenger i økonomien, og gir blant annet et innblikk i hvordan ulik informasjon slår ut på valutakurs og renter. Eksempler fra virkeligheten er med på å kaste lys over sentrale deler av stoffet. Boka passer for påbyggingskurs i finansiell økonomi og makroøkonomi ved universiteter og høgskoler. Har register.

  Hjelper til globale penger

  269,-
  Denne studieguiden for læreboka Globale penger, har som formål å gi studentene et redskap til aktiv læring. Det er øvelsesoppgaver til hvert kapittel, og for omlag halvparten av oppgavene finnes det forslag til svar. For enkelte kapitler er det lagt inn tilleggsstoff av utdypende karakter. Boka inneholder også tre konkrete case, der studentene gis tilgang på data og skal foreta ulike beregninger.

  Kinas vei

  288,- 329,-
  Boken tar for seg kinesisk politikk, ideologi og makroøkonomi, og gir en oversikt over landets nære historie, dagens styresett og samfunn, og en vurdering av Kinas posisjon i verden i dag og i fremtiden. Med litteraturliste og register.

  Isachsen, Arne Jon