Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Innli, Kjell E.

  Sorter etter

  Fra råvare til mat og drikke

  580,-

  Gastronomisk ordbok

  340,-
  Flerspråklig ordbok for alle som kommer i kontakt

  Matleksikon

  350,- 399,-
  Kokeboken dekker både norsk og internasjonal matlaging og inneholder oppslagsord i alfabetisk rekkefølge, beskrivelser av råvarer med både norske og latinske navn, omtaler av garnityrer og over 12000 oppskrifter. Boken passer som hjelpemiddel til profesjonelt bruk, og for den som har mat som interesse. Alle betegnelser er oversatt til fransk, tysk og engelsk.

  Meny- og spesialkostlære

  365,-
  Boka gir en innføring i menylæreteorien, hvilke regler som gjelder ved komponering av dagens menyer, selskapsmenyer, menyer til spesielle måltider for personer som har spesielle behov. Spesialkostlæra tar utgangspunkt i normalkosten og hvordan den kan endres for pasientgrupper med ulike sykdommer. Her er også beskrivelse av de forskjellige sykdommene som krever spesialkost. Med oppgaver, litteraturliste og stikkordregister.

  Profesjonell matlaging

  620,-
  Boka gir det teoretiske grunnlaget for hvordan den profesjonelle kokken arbeider, og kunnskap om hvordan alle typer råvarer kan brukes både gastronomisk og økonomisk. Eget kapittel om historikk og faguttrykk. Har litteraturliste og stikkordsregister.

  Råstofflære

  440,-
  Bokas generelle lærebokdel legger særlig vekt på at elevene arbeider med oppslagsbøker, i henhold til læreplanens krav. Den inneholder dessuten et vareleksikon, samt en næringsmiddeltabell for råvarer og industribearbeidede næringsmidler. Dekker alle studieretningsmålene samt overordnede mål.

  Innli, Kjell E.