Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Ingen jul uten juleheftene

  306,-
  349,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boken presenterer tegneserier hentet fra juleheftenes snart hundreårige historie. Alle de viktigste seriene blir presentert gjennom bakgrunnsartikler, presentasjoner av opphavsmennene og et utvalg seriesider. Historiske artikler for hvert tiår gjennomgår hva som har kommet av julehefter, hvilke som overlevde og hvilke som ble glemt. Temaartikler tar for seg tendenser og genre. Med fullstendig oversikt over julehefter utgitt i Norge.
  ISBN/EAN: 9788242924223

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Gjennom snart hundre år har juleheftene vært en kjær tradisjon i norske hjem. Ingen jul uten Juleheftene er en historisk gjennomgang av alle juleheftene som har kommet ut i Norge, fra Knoll Tott dukket opp for første gang i 1911 og frem til Pondus i dag. Alle de viktigste seriene presenteres med både artikler og seriesider. Tegneserier utgjør over halvparten av sidene. Boken inneholder en komplett oversikt over norske julehefteutgivelser.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Vega forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788242924223
  Kategorier Tegneserieromaner, tegneserier, og tegneseriestriper
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Gjennom snart hundre år har juleheftene vært en kjær tradisjon i norske hjem. Ingen jul uten Juleheftene er en historisk gjennomgang av alle juleheftene som har kommet ut i Norge, fra Knoll Tott dukket opp for første gang i 1911 og frem til Pondus i dag. Alle de viktigste seriene presenteres med både artikler og seriesider. Tegneserier utgjør over halvparten av sidene. Boken inneholder en komplett oversikt over norske julehefteutgivelser.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Vega forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788242924223
  Kategorier Tegneserieromaner, tegneserier, og tegneseriestriper