Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Impressions

  819,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Impressions dekker målene programfaget Engelskspråklig litteratur og kultur, primært hovedområdet Culture, society and literature. Boken er en kombinert tekst- og arbeidsbok, og inneholder et utvalg velkjente, klassiske tekster og billedkunst, kombinert med interessante nye tekster og kunstverk. De forskjellige uttrykksformene skal hjelpe eleven til å forstå sammenhengen mellom form og innhold, så vel som det karakteristiske ved forskjellige genre og kunstformer. Hvert kunstverk ledsages av en kommentar, som gir en tilnærmingsmåte til verket og hjelper eleven å se det i en kunsthistorisk sammenheng. Forfatterne presenterer også forskjellige genre representert i læreboken, slik at elevene får et vokabular og verktøy til å analyserer, tolke, diskutere og vurdere forskjellige kunstformer og genre.
  ISBN/EAN: 9788203335693

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Impressions er bygget på et solid faglig fundament og inneholder gode epoketekster og mange kunst- og kulturuttrykk. Bildeutvalget omfatter både det klassiske maleriet, film- og TV-mediet, skulptur og arkitektur. Oppgaveutvalg og aktiviteter er fordelt på lærebok og nettsted. Stor spennvidde i oppgaver og aktiviteter gir god anledning til å trene de ulike ferdighetene.
  Detaljer
  SERIE New PerspectivesImpressions
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Aschehoug
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788203335693
  Kategorier Educational- modern (non-native) languages- language learning
  Pedagogisk formål For videregående skole
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Impressions er bygget på et solid faglig fundament og inneholder gode epoketekster og mange kunst- og kulturuttrykk. Bildeutvalget omfatter både det klassiske maleriet, film- og TV-mediet, skulptur og arkitektur. Oppgaveutvalg og aktiviteter er fordelt på lærebok og nettsted. Stor spennvidde i oppgaver og aktiviteter gir god anledning til å trene de ulike ferdighetene.
  Detaljer
  SERIE New PerspectivesImpressions
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Aschehoug
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788203335693
  Kategorier Educational- modern (non-native) languages- language learning
  Pedagogisk formål For videregående skole