Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Forfatter: Stein Mehren

  Imperiet lukker seg

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  I denne diktsamlingen blir flere elementer av vår daglige virkelighet, historien og tilværelsens grunnbestanddeler gjort til objekt for intenst poetisk studium. Boken inneholder knappe konsentrerte dikt, lengre fortellingsdikt og resonnerende dikt, samt prosadikt og dikt i musikalsk og rytmisk språk.
  ISBN/EAN: 9788203188695

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Årets diktsamling er ikke mindre imponerende enn den kritikerroste Den siste ildlender fra 2002. I denne samlingen blir stadig flere elementer av vår daglige virkelighet, historien og tilværelsens grunnbestanddeler gjort til objekt for intenst poetisk studium. Her er en rik variasjon av lyriske former - knappe konsentrerte dikt, lengre fortellingsdikt og resonnerende dikt, samt prosadikt og dikt i musikalsk og rytmisk språk. Forfatterens egenart gir seg til kjenne i hver linje.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203188695
  Kategorier Lyrikk
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Årets diktsamling er ikke mindre imponerende enn den kritikerroste Den siste ildlender fra 2002. I denne samlingen blir stadig flere elementer av vår daglige virkelighet, historien og tilværelsens grunnbestanddeler gjort til objekt for intenst poetisk studium. Her er en rik variasjon av lyriske former - knappe konsentrerte dikt, lengre fortellingsdikt og resonnerende dikt, samt prosadikt og dikt i musikalsk og rytmisk språk. Forfatterens egenart gir seg til kjenne i hver linje.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Aschehoug
  Språk Bokmål
  ISBN 9788203188695
  Kategorier Lyrikk