Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Hygiene og mikrobiologi

    313,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Pocket
    Boka er delt inn i fire kapitler om mattrygghet, mikrobiologi, helseskadelig mat, og trygg matproduksjon. Hvert kapittel har oppsummering, kontrollspørsmål og arbeidsoppgaver. Med faktaruter og ulike oversikter. Har litteraturliste og stikkordsregister.
    ISBN/EAN: 9788205357273

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Ny bokserie for Vg1 restaurant og matfag Bok. for basisstoff, oversikt og leselystRM-serien har moderne design og mange flotte fargefotografier som motiverer for dette spennende fagområdet! Teori og praksis går hånd i hånd, og gjennom eksempler ogillustrasjoner blir elevene kjent med yrkene de skal utdanne seg til.I boka Råstoffer og produksjon er mange av metodene vist med trinn-for-trinn-fotografier.Bøkene er enkle å finne fram i og gir raskt oversikt over fagområder og emner. Tekstene er korte og lettleste, og oversiktskart og hyppige overskrifter ivaretar behovet for differensiering.Bøkene inneholder mange og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, for eksempel Test deg selv og Gjøre-oppgaver.Nett. for aktivitet, opplevelse og fordypningPå nettstedet vil du finne filmsnutter . blant annet fra NRK sitt rikholdige arkiv . som gir elevene innblikk i bransjer, produksjonslinjer, metoder, hygiene og kosthold.Det vil være lenker, interaktive oppgaver av ulike slag og mye mer. Nettstedet vil være velegnet til prosjekt til fordypning. Register for faguttrykk vil også finnes på nett.Nettstedet kommuniserer med læringsplattformene, og utarbeides i samarbeid med fagmiljøene. Nettstedet vil utvides gjennom hele skoleåret 2006.2007.
    Detaljer
    SERIE VG1 Restaurant- og matfag
    Utgivelsesår 2006
    Forlag Gyldendal undervisning
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788205357273
    Kategorier Læremidler
    Pedagogisk formål For videregående skole
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Ny bokserie for Vg1 restaurant og matfag Bok. for basisstoff, oversikt og leselystRM-serien har moderne design og mange flotte fargefotografier som motiverer for dette spennende fagområdet! Teori og praksis går hånd i hånd, og gjennom eksempler ogillustrasjoner blir elevene kjent med yrkene de skal utdanne seg til.I boka Råstoffer og produksjon er mange av metodene vist med trinn-for-trinn-fotografier.Bøkene er enkle å finne fram i og gir raskt oversikt over fagområder og emner. Tekstene er korte og lettleste, og oversiktskart og hyppige overskrifter ivaretar behovet for differensiering.Bøkene inneholder mange og varierte oppgaver med ulik vanskelighetsgrad, for eksempel Test deg selv og Gjøre-oppgaver.Nett. for aktivitet, opplevelse og fordypningPå nettstedet vil du finne filmsnutter . blant annet fra NRK sitt rikholdige arkiv . som gir elevene innblikk i bransjer, produksjonslinjer, metoder, hygiene og kosthold.Det vil være lenker, interaktive oppgaver av ulike slag og mye mer. Nettstedet vil være velegnet til prosjekt til fordypning. Register for faguttrykk vil også finnes på nett.Nettstedet kommuniserer med læringsplattformene, og utarbeides i samarbeid med fagmiljøene. Nettstedet vil utvides gjennom hele skoleåret 2006.2007.
    Detaljer
    SERIE VG1 Restaurant- og matfag
    Utgivelsesår 2006
    Forlag Gyldendal undervisning
    Språk Nynorsk
    ISBN 9788205357273
    Kategorier Læremidler
    Pedagogisk formål For videregående skole