Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Hvordan overleve i skogen

  262,-
  299,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Pocket
  Boken gir deg tips og råd for overlevelse i skogen. Den tar blant annet for seg nødvendig utstyr, knivteknikk, hendige knuter, hvordan man lager ly, hvordan man finner vann og lager en brønn, hvordan man lager ild, hvordan man bruker et kompass, leser et kart og bygger en provisorisk flåte. Med register.
  ISBN/EAN: 9788202301729

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Dårlige forberedelser til en villmarkstur kan ødelegge alt, du kan aldri forberede deg for grundig når du skal ut på tur. Om turen er lang eller kort må du kunne fyre opp et varmende bål, finne vann og sette en leir. I denne boken vil du finne det du trenger for at turen ut i ødemarka skal bli en berikende opplevelse, den pausen fra hverdagen vi alle trenger. Tips og råd for overlevelse og opphold Ut i skogen: Om nødvendig utstyr, knivteknikk og hendige knuter i et knipetak. Ly: Om enmanns gapahuk, snøgrop og den lille tømmerhytta. Vann: Hvordan finne vann, men også om det å grave en brønn. Ild: Glemt fyrstikker? Ulike knep for å få varme i kroppen og stekt mat. Mat: Nøtter og bær sammen med fisk og vilt gjør godt i en sulten skrott. På farta: Om elementær kompassbruk og lesing av kart, men også om bygging av en provisorisk flåte. Uansett hvor du drar eller hvor lenge du er borte - livet i ødemarka kan være deilig og oppkvikkende. Det kan til og med være en opplevelse som forandrer livet ditt for evig og alltid.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202301729
  Kategorier Overlevelsesteknikker i naturen
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Dårlige forberedelser til en villmarkstur kan ødelegge alt, du kan aldri forberede deg for grundig når du skal ut på tur. Om turen er lang eller kort må du kunne fyre opp et varmende bål, finne vann og sette en leir. I denne boken vil du finne det du trenger for at turen ut i ødemarka skal bli en berikende opplevelse, den pausen fra hverdagen vi alle trenger. Tips og råd for overlevelse og opphold Ut i skogen: Om nødvendig utstyr, knivteknikk og hendige knuter i et knipetak. Ly: Om enmanns gapahuk, snøgrop og den lille tømmerhytta. Vann: Hvordan finne vann, men også om det å grave en brønn. Ild: Glemt fyrstikker? Ulike knep for å få varme i kroppen og stekt mat. Mat: Nøtter og bær sammen med fisk og vilt gjør godt i en sulten skrott. På farta: Om elementær kompassbruk og lesing av kart, men også om bygging av en provisorisk flåte. Uansett hvor du drar eller hvor lenge du er borte - livet i ødemarka kan være deilig og oppkvikkende. Det kan til og med være en opplevelse som forandrer livet ditt for evig og alltid.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202301729
  Kategorier Overlevelsesteknikker i naturen
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Krigshelten

  199,-