Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Freddy Fjellheim

  Hvile og slagverk

  262,-
  299,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Diktsamlinga spenner over et vidt felt, og inneholder satirer med brodd mot grådighet og ødselhet, tekster som i holdning ligner skillingsdiktets uhøytidelige og realistiske omgang med hverdagslige virkeligheter. Spørsmålene om sannhet og rettferdighet er viktige temaer.
  ISBN/EAN: 9788202240547

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  "Hvile og slagverk" er Freddy Fjellheims ellevte utgivelse, og allerede tittelen signaliserer tekstenes innbyrdes forhold. Samlingen spenner over et vidt felt, og inneholder kvasse satirer med brodd mot grådighet og ødselhet, tekster som i holdning ligner skillingsdiktets uhøytidelige og realistiske omgang med hverdagslige virkeligheter, og som uten å nøle identifiserer seg med dagligspråkets trivia. Her er en rekke dikt som med Fjellheims presise poetiske språk undersøker den filosofiske innebyrden av forholdet mellom arbeid og hvile, med forbindelser til forfatterens forrige diktsamling, Kristus kommer og Maria. Spørsmålene om sannhet og rettferdighet kan sies å være brennpunktet i årets utgivelse. Hør forfatteren lese dikt: Dere sier at døden er hvile Kommunikativ patologi Vi store vi Rik frelse, fattig rikdom Hvilens lærebok "Folkedans og forelesning" [pdf] Hilsen Kan det ikke snart revne mellom skyene i blikket ditt, som ligner mer på tordivel enn torden, men uten fargene som forgyller horisonten på dagene vi er lovet når dette er fortært
  Detaljer
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202240547
  Kategorier Lyrikk
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  "Hvile og slagverk" er Freddy Fjellheims ellevte utgivelse, og allerede tittelen signaliserer tekstenes innbyrdes forhold. Samlingen spenner over et vidt felt, og inneholder kvasse satirer med brodd mot grådighet og ødselhet, tekster som i holdning ligner skillingsdiktets uhøytidelige og realistiske omgang med hverdagslige virkeligheter, og som uten å nøle identifiserer seg med dagligspråkets trivia. Her er en rekke dikt som med Fjellheims presise poetiske språk undersøker den filosofiske innebyrden av forholdet mellom arbeid og hvile, med forbindelser til forfatterens forrige diktsamling, Kristus kommer og Maria. Spørsmålene om sannhet og rettferdighet kan sies å være brennpunktet i årets utgivelse. Hør forfatteren lese dikt: Dere sier at døden er hvile Kommunikativ patologi Vi store vi Rik frelse, fattig rikdom Hvilens lærebok "Folkedans og forelesning" [pdf] Hilsen Kan det ikke snart revne mellom skyene i blikket ditt, som ligner mer på tordivel enn torden, men uten fargene som forgyller horisonten på dagene vi er lovet når dette er fortært
  Detaljer
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Cappelen
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202240547
  Kategorier Lyrikk