Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Hustvedt, Siri

  Sorter etter

  Den skjelvende kvinnen, eller Historien om nervene mine

  179,-
  Forfatteren forteller her om sine skjelvetokter. Første gang dette rammer henne står hun på talerstolen og skal holde en minnetale for sin avdøde far. I en blanding av selvbiografi, personlig essay og vitenskapelig undersøkelse leter hun i boka etter historiene bak anfallene. Hun tar både utgangspunkt i personlige erfaringer og det mer allmennmenneskelige.

  Denne flammende verden

  179,-

  Det jeg elsket

  179,-

  Hvorfor en fortelling-

  227,- 259,-

  Lily Dahls fortryllelse

  179,-
  19 år gamle Lily jobber på kafe i en småby i Minnesota. Alt hun opplever, har tilknytning til kafeen. Hit kommer to mystiske menn som driver skraphandel og er merket for livet av et grusomt drap, for å spise frokost. Hit kommer også Martin for å se på Lily, noe hun etter hvert føler som svært truende. Og her spres ryktene om et ukjent lik som ligner på Lily. Boken kan leses som en kjærlighetsroman, en psykologisk spenningsroman og som en utviklingsroman.

  Livet, tanken, blikket

  179,-

  Med bind for øynene

  179,-
  I denne debutromanen utforsker forfatteren identitetens foranderlighet. Hovedpersonen Iris Vegan, en fattig student, sliter med å meisle ut sin egen personlighet og å stå imot den makt og underkastelse andre vil påtvinge henne.

  Memories of the future

  199,-

  Minner om fremtiden

  350,- 399,-

  Når du ser meg

  179,-
  Etter farens begravelse finner Erik og Inga Davidsen et brev blant farens papirer. Brevet er fra en ukjent kvinne, og i innholdet antydes det at faren har hatt noe å gjøre med et annet menneskes dødsfall. Erik og Inga prøver å finne ut hvem kvinnen som har skrevet brevet er. I sin søken etter hennes identitet, avdekker de gamle familiehemmeligheter.

  På sviktende grunn

  179,-

  På sviktende grunn

  306,- 349,-

  Sommeren uten menn

  179,-
  Når Mia Fredricksens mann gjennom 30 år plutselig en dag forteller at han trenger en pause, får Mia først et sammenbrudd, deretter reiser hun hjem til sin mor. Noe motvillig dras hun inn i livene ti menneskene rundt seg, og når sommeren uten menn nærmer seg slutten, er Mia klokere, for hun vet hva hun vil kjempe for og på hvilke premisser.

  The blazing world

  129,-

  What I loved

  149,-

  Hustvedt, Siri