Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Barbara Handelman

  Hundens språk og atferd

  436,-
  498,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Denne boken viser hundens kommunikative atferd. Boken presenterer likheter og forskjeller mellom tamhunden og andre hundedyr. Har litteraturliste og register.
  ISBN/EAN: 9788292189504

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Den mest komplette gjennomgang av hundens språk og atferd som noen gang er utgitt mellom to permer! Med 1000 fantastiske fargebilder av både ulv og hund er denne boka en stor leseopplevelse for den seriøse hundeeier. Denne boka går i dybden på en helt annen måte enn tidligere bøker om hundens språk, og vil sannsynligvis bli meget flittig brukt i norske hundeinstruktørutdannelser i årene framover. Det er utrolig fasinerende å kjenne igjen atferdene som blir beskrevet i boka på sin egen hund i hverdagen. Bli en ekspert på hundespråk du også!
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Canis
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292189504
  Kategorier Hunder som kjæledyr
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Den mest komplette gjennomgang av hundens språk og atferd som noen gang er utgitt mellom to permer! Med 1000 fantastiske fargebilder av både ulv og hund er denne boka en stor leseopplevelse for den seriøse hundeeier. Denne boka går i dybden på en helt annen måte enn tidligere bøker om hundens språk, og vil sannsynligvis bli meget flittig brukt i norske hundeinstruktørutdannelser i årene framover. Det er utrolig fasinerende å kjenne igjen atferdene som blir beskrevet i boka på sin egen hund i hverdagen. Bli en ekspert på hundespråk du også!
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Canis
  Språk Bokmål
  ISBN 9788292189504
  Kategorier Hunder som kjæledyr
  Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

  Mental aktivisering

  262,- 299,-
  Her får du tips om hvordan du kan aktivisere hunden din for at den ikke skal kjede seg eller bli lat og passiv. Forfatteren beskriver enkle øvelser laget for å stimulere og forbedre hundens sanser. Øvelsene kan deles i fire grupper: grunnleggende lydighetstrening, problemløsing og tankenøtter, utnytte hundens luktesans, samt balanse og koordinering.