Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Hovedlinjer i internasjonal privatrett

  789,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Bokens utvalgte emner gjelder internasjonale rettskonflikter på det privatrettslige området. Det blir pekt på de viktigste rettsspørsmål og antydet løsninger på de internasjonal-privatrettslige utfordringer rettsanvenderen kan møte. Det gis en bred fremstilling av en rekke rettsvalgsregler som kommer til anvendelse i internasjonale rettsforhold. Boken inneholder dessuten omfattende referanser til rettspraksis og norsk og utenlandsk teori. Har oversikt over forkortelser, litteraturliste, doms- og stikkordregister.
  ISBN/EAN: 9788202294328

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Boken behandler internasjonale rettskonflikter på det privatrettslige området. Det blir pekt på viktige rettsspørsmål og antydet løsninger på internasjonal-privatrettslige utfordringer rettsanvenderen kan møte. Det gis også en bred fremstilling av en rekke rettsvalgsregler som kommer til anvendelse i internasjonale rettsforhold. Hovedlinjer i internasjonal privatrett vil være et nyttig hjelpemiddel for jurister i forvaltningen, advokater, dommere, studenter og andre som trenger kunnskap om det internasjonal-privatrettslige regelverket. Boken inneholder omfattende referanser til rettspraksis og norsk og utenlandsk teori.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Cappelen akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202294328
  Kategorier Private or civil law- general
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Boken behandler internasjonale rettskonflikter på det privatrettslige området. Det blir pekt på viktige rettsspørsmål og antydet løsninger på internasjonal-privatrettslige utfordringer rettsanvenderen kan møte. Det gis også en bred fremstilling av en rekke rettsvalgsregler som kommer til anvendelse i internasjonale rettsforhold. Hovedlinjer i internasjonal privatrett vil være et nyttig hjelpemiddel for jurister i forvaltningen, advokater, dommere, studenter og andre som trenger kunnskap om det internasjonal-privatrettslige regelverket. Boken inneholder omfattende referanser til rettspraksis og norsk og utenlandsk teori.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2013
  Forlag Cappelen akademisk
  Språk Bokmål
  ISBN 9788202294328
  Kategorier Private or civil law- general