(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Horn, Kjell

  Sorter etter

  Kristian Horn

  262,- 299,-

  Skolen som kamparena

  218,- 249,-

  Svik

  202,- 230,-
  Boken handler om personkamper og ideologiske skifter innen Human-etisk forbund fra stiftelsen i 1956 og frem til landsmøtet i 2007. Forfatteren tar blant annet opp hvordan bruken av begrepet "human-etikk" har tapt grunn til fordel for begrepet humanisme, og argumenterer for en fortsatt bruk av begrepet "human-etikk" som et ideologisk fundament for Human-etisk forbunds virke. Han tar i denne boken et oppgjør med representanter for den humanistiske retningen innen forbundet. Har litteraturliste.

  Tommy, eller "Det er så jævlig kjedelig, rektor"

  175,- 199,-
  Tommy har hatt en vanskelig oppvekst, med en ressurssvak mor og en alkoholisert og voldelig far. Den ene storebroren hans døde for et år siden av en overdose, den andre er narkoman. Tommy blir stadig sendt til rektors kontor for å ha laget bråk i klassen, og han bryr seg lite om det - litt kjeft fra eller til gjør ingenting. Men nå har de fått en ny rektor, helt annerledes enn den gamle. Han møter Tommy med vennlig interesse, og hører på hva han har på hjertet. Den nye rektoren, Ivar Riise, har ideer om å reformere skolen han har fått ansvaret for - men vil han få lærerne med seg når planene skal gjennomføres?

  Varsleren

  132,- 150,-
  I tillegg til varslerhistorier inneholder boka juridiske betraktninger av Henning Jakhelln, hvor han blant annet setter spørsmålstegn ved varslerens rettsvern.

  Horn, Kjell