Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Holden, Børge

  Sorter etter

  Autisme

  399,-
  Denne boken gir leseren en enkel innføring i atferdsanalysen. Bokens hoveddel forteller om hvordan opplæring og behandling foregår i praksis. Vi følger en jente med autisme, Amanda, gjennom de første ti årene av hennes liv. Fremstillingen gir et realistisk bilde av de utfordringene man møter, men også av de resultater som kan oppnås ved systematisk opplæring og samarbeid, enten dette gjelder språkutvikling eller arbeid med problematferd. Med register.

  Miljøbehandling

  429,-

  Psykiske lidelser og utviklingshemning

  489,-
  Boken gir en innføring i psykisk utviklingshemning og viser adferdsanalysen i utvikling. Boken er delt i to. Kapittel 1-9 tar for seg generelle temaer mens 10- 15 gir eksempler på virkelig behandling av de mest "klassiske" diagnosene. Boken er beregnet på vernepleiere og andre som jobber med psykisk utviklingshemmede. Med stikkordregister.

  Skolenekting

  369,-
  Denne boken handler om skolenekting, eller elevmotivert skolefravær. Den tar blant annet for seg hva som kjennetegner skolenekting og i hvilke tilfeller det skal interveneres, og presenterer metoder for å gjøre noe med problemet. Med litteraturliste og stikkordregister.

  Holden, Børge