Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Hognestad, Astri

  Sorter etter

  Alene

  306,- 349,-

  Broer til oss selv

  174,- 198,-
  Boken tar sikte på å nå mennesker som ønsker å forstå sine reaksjonsmønstre og lære å leve mer i pakt med sin egen personlighet. Med utgangspunkt i Titanic-forliset som symbol på en krise i vår tid, belyser forfatteren hvordan drømmer, eventyr og andre fortellinger kan åpne for en ny forståelse av sentrale temaer i livet vårt, og slik bidra til å skape større frihet og en dypere mening.

  Den gåtefulle kraften

  288,- 329,-
  Forfatteren av boken hadde sterke drømmer hun ikke forsto. Da hun tok drømmene og problemene på alvor, fikk hun livet sitt forandret. I denne boken deler hun sine erfaringer. Boken inneholder også tolkninger av kjente eventyr og fortellinger. Har litteraturliste.

  Følelser

  306,- 349,-

  Livets spor

  288,- 329,-
  Forfatteren viser hvordan vi kan åpne oss for det livet kan by på ved å forsone oss med vår fortid. Hun presenterer metoden "biografiarbeid", som går ut på å finne en mening med det som har skjedd ved å ta utgangspunkt i sentrale livstemaer som vendepunkter, kriser, tilgivelse, forholdet til døde, og det som er "større" enn oss. Har litteraturliste.

  Hognestad, Astri