Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Nelson George

  Hip hop Amerika

  87,-
  99,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  Boken tar for seg hip hop kulturen i Amerika fra 1970-årene til slutten av 1990-årene. Den ser spesielt på hvordan reklamebransjen, blader, MTV, motehus og øl- og mineralvannsprodusenter har brukt hip hop som en måte å nå ungdommen på. Har litteraturliste og personregister.
  ISBN/EAN: 9788299768764

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  KONTUR FORLAGs første bokutgivelse blir også forlagets første paperback utgivelse. Den beste boka om hiphop historien er nå tilgjengelig i paperback, og for å nå en bredest mulig lesergruppe har vi satt utsalgsprisen til den "gamle" paperback prisen på kun 99,-. Hip hop Amerika ser på hvordan hiphop-ens estetikk ble skapt og forvandlet, og hvordan den påvirket Amerika (og verden) gjennom de tre siste tiårene av det 20. århundre.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Kontur
  Språk Bokmål
  ISBN 9788299768764
  Kategorier Musikkhistorie
  Sted USA
  Tidsperiode 1970 til 1979
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  KONTUR FORLAGs første bokutgivelse blir også forlagets første paperback utgivelse. Den beste boka om hiphop historien er nå tilgjengelig i paperback, og for å nå en bredest mulig lesergruppe har vi satt utsalgsprisen til den "gamle" paperback prisen på kun 99,-. Hip hop Amerika ser på hvordan hiphop-ens estetikk ble skapt og forvandlet, og hvordan den påvirket Amerika (og verden) gjennom de tre siste tiårene av det 20. århundre.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Kontur
  Språk Bokmål
  ISBN 9788299768764
  Kategorier Musikkhistorie
  Sted USA
  Tidsperiode 1970 til 1979