(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Herresthal, Harald

  Sorter etter

  Døråpnerne

  288,- 329,-

  Jorden rundt med Ole Bull

  218,- 249,-
  Boka tar for seg livet til fiolinisten Ole Bull (1810-1880) fra Bergen.

  Min mor valgte meg

  349,- 398,-

  Norges opera balletthistorie

  600,- 685,-
  Denne boken tar for seg Norges opera- og balletthistorie de siste 250 årene, med særlig vekt på de 50 siste. Den tar blant annet for seg dansens kulturhistorie, kunstutdannelsen, operabyggets arkitektur, og norsk operahistorie. Med litteraturliste og register.

  Ole Bull

  499,-
  Første bind av i alt fire om Ole Bull tar for seg Bulls oppvekst i Bergen, studentlivet i Christiania, studier og kampen for tilværelsen i Paris, gjennombruddet i Italia, giftermålet med Félicie Villeminot og det første året som omreisende fiolinvirtuos i Frankrike og England. Korrespondansen mellom Félicie og Ole er et sentralt kildemateriale. Har litteraturliste, person- og stedsnavnregister.

  Ole Bull

  481,- 549,-
  Andre bind av i alt fire om Ole Bull tar for seg Bulls konsertreiser gjennom Europa og Amerika i perioden 1837-1848, hans møter med mange av tidens største personligheter innen kunst og kultur, bl.a. Liszt, Schumann og H.C. Andersen, og hvordan konger og keiser kappes om å høre han spille. Korrespondansen mellom Félicie og Ole er et sentralt kildemateriale. Har litteraturliste, person- og stedsnavnregister.

  Ole Bull

  481,- 549,-
  Dette er fjerde bind i biografiserien om Ole Bull. Boka beskriver blant annet perioden som enkemann og reisene rundt i Skandinavia, Europa og Amerika, giftemålet med Sara Thorp og byggingen av villaen på Lysøen, samt musikerens død og storslåtte gravferd. Har litteraturliste, person- og saksregister.

  Ole Bull

  481,- 549,-
  Dette er tredje bind i biografiserien om Ole Bull. Boken beskriver hans reiser mot nye konsertmål, hans rolle som kulturpolitisk aktør i Norge, opprettelsen av Det Norske Theater i Bergen, mytene rundt grunnleggelsen av kolonien Oleana i Amerika og familielivet som han måtte ofre for kunsten. Den inneholder siste del av korrespondansen mellom Félicie og Ole Bull. Har litteraturliste, noter og personregister.

  Herresthal, Harald