(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Helleve, Dag

  Sorter etter

  Hadde eg berre ei elv så lang skulle føtene fly

  288,- 329,-
  Forfattarane har reist rundt i Canada og boka inneheld forteljingar, refleksjonar, dikt og songar frå denne reisa.

  Kubanaren

  250,-
  Guten som fortel denne historia heiter Mingus. Han går ofte til kubanaren og speler på automat i staden for til den staden der han eigentleg skal gå kvar dag. Det er ein stad han ikkje vil seia namnet på, for han får vondt i magen berre ved tanken. Frå og med den dagen kubanaren opna skuffa si og tok ut det vesle stålskrinet, var det mangt som endra seg i Mingus' liv.

  Sjakta

  300,-

  Svevet

  350,-
  Boka er ein musikkroman og ein utviklingsroman, ei sivilisasjonshistorie om kvifor mange kjenner seg meir heime i eit mytisk Amerika enn i norsk røyndom.

  Waterloo

  250,-
  En reisebok, innover og tilbake, med Radio Luxembourg og Melodi Grand Prix som ledetråd, tar oss med sydover i Europa. Her møtte Napoleon sin skjebne, som forfatterne møtte sin. Illustrert.

  Yetien

  300,-
  Anten det dreiar seg om entusiastiske vurderingar av skyformasjonar før eit hangglidersvev i Vossefjella, ei mystisk kjærleikssoge frå Frankrike, fylling av damkjerner med moreneslam eller plastring av vestlandske damanlegg, soldater i Afghanistan, gutar som leikar med drakar eller engelske fjell- turistar i Nepal - Helleve unnlet aldri å sjå menneska i forhold til naturen. Femten folkelege og mangslungne forteljingar.

  Zephir

  250,-
  Zephir er mellom anna namnet på ein type hangglider. Personane og handlinga i denne boka er skiftevis både fascinerte av og kritiske til moderne hifi-teknologi, livsstiltrendar og 60-tals psykedelia, anten ein finn det på småbruk på vestlandet eller rasande tilbakelent på motorsyklar i Amerikas ørkenar. Dette er ei forteljing full av musikk og erotikk, og oppspend på ei økofilosofisk ramme.

  Helleve, Dag