Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Hellemo, Geir

  Sorter etter

  Den skjulte Gud

  280,- 320,-
  Forfatteren mener ar det 20. århundres kulturhistorie viser tegn til oppbrudd og nyorientering. Han påpeker at blant filosofer, skjønnlitterære forfattere, malere og arkitekter arbeides det med å revitalisere livserfaringer som er blitt forflatet av en stadig mer altoverskyggende naturvitenskapelig tilnærmingsmåte. I denne boken redegjør han for denne del av det 20. århundres kulturhistorie. Med litteraturliste og register.

  Gud i en gudløs verden

  306,- 349,-

  Guds billedbok

  306,- 349,-
  Forfatteren benytter kristen billedkunst og arkitektur for å komme på sporet av viktige endringer i religion og religiøsitet innenfor vår kulturarv. Han tar for seg sarkofager, mosaikker, ikoner og altertavler og nærleser dem i lys av et vidt spekter religiøse tekster. Tilsammen viser de måter å forstå livet på som skiller seg fra dagens kristendomsoppfatning. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Livet i Salmenes bok

  287,- 328,-

  Mine tre liv

  287,- 328,-

  Øyet som ser

  437,- 499,-
  I denne boken ønsker forfatteren å vise hvordan betydningen sansningen tilkjennes innenfor den religiøse erkjennelsen bestemmer tilretteleggingen av forholdet mellom Gud og verden. Han støtter seg fortrinnsvis til estetisk refleksjon, og ser på store kunstverk fra ulike epoker i kunsthistorien. Har litteraturliste og register.

  Voksen tro

  131,- 149,-

  Hellemo, Geir