Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Heløe, Liv

  Sorter etter

  Dialoger om demokrati

  200,- 228,-
  Syv norske samtidsdramatikere har skrevet kortdrama med søkelys på politiske beslutninger, makt og demokrati, med utgangspunkt i de store og vanskelige spørsmålene som bringes til torgs i storverket Staten av Platon.

  Dus

  217,- 248,-
  Antologien inneholder fire skuespill for unge mennesker. Lilla av Jon Fosse, Baikonur kosmodrom av Christopher F-B Grøndahl, Dag av Liv Heløe og Orkhons død av Finn Iunker.

  Før det ringer ; Når du får tenkt deg om

  175,- 199,-
  Før det ringer: Janus er forelska i Dina i klassen. Denne dagen har Dina bursdag og Janus har en plan om å overrekke henne en gave og at de skal kysse hverandre. Men ting går ikke helt som planlagt. Når du får tenkt deg om: Nina skal treffe Moreno, en rumensk gatemusiker. Men så får hun beskjed om at oldemoren ligger for døden, og at hun må komme straks.

  Idag og imorgen ; I en butikk : skuespill

  174,- 198,-
  Idag og imorgen: Barbro har mistet jobben. Anbjørg derimot, får bli. Det er kantinepersonalets yngste medarbeider som er utsatt når det blir innskrenkninger. Kan Barbro fortsette å bo på øya og få barn med kjæresten, uten andre utsikter til jobb en i kiosken på ferga? I en butikk: A har gått fra mannen hun er gift med. I en butikk står T og betrakter A fra døråpninga. Dagen etter er A på plass bak disken, men noe skjer når A iakttar kunder og innehaver.

  Lise L.

  175,- 199,-
  Journalisten Lise Lindbæk var regnet som en av de største journalistene i sin tid, og bevitnet og skrev om de store historienes og ideologienes fremvekst og konflikter.

  London-Askim Briskeby

  148,- 169,-

  Heløe, Liv