Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Heap, Ken

  Sorter etter

  Gruppemetode for sosial- og helsearbeidere

  659,-
  Boka tar for seg både de teoretiske og de praktiske sidene ved bruk av gruppemetode i helse- og sosialvesenet. Den beskriver de forskjellige fasene i gruppearbeidet, fra planleggingsfasen, via arbeidsfasen til avslutninga av gruppearbeidet. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Samtalen i eldreomsorgen

  499,-
  Boka viser ved hjelp av konkrete eksempler sentrale trekk ved samtalearbeidet med eldre mennesker, hvordan eldre mennesker formidler sine minner og hvordan de takler sorg og kriser. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Skjulte ressurser

  429,-
  Boka setter søkelys på den rikdom av ressurser som ligger i selve gruppesituasjonen. Forfatterne argumenterer for økt bruk av gruppens egne iboende krefter og potensiale. De beskriver en rekke ulike arbeidsmåter som faglig veileder kan anvende for å oppnå en mer aktiv bruk av gruppeprosessen. Boka gir den første samlete norske metodebeskrivelse i denne sammenheng. Den er et arbeidsredskap for faglige veiledere, lærere, konsulenter og andre utøvere og studenter på det psykososiale området. Boka inneholder eksempler fra ulike felt innen omsorg og behandling. Med litteratur- og stikkordregister.

  Heap, Ken