Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Hauger, Torill Thorstad

  Sorter etter

  Ravnejenta

  201,- 229,-
  Ravnejenta levde for tusen år siden. Ingen vet noe om opphavet hennes. Folk sier hun er trollkyndig, rundt halsen har hun en pose med tørkede urter, knust ormeskinn og daudingbein. Nede på jarlesetet bor Sigurd drakedreper og nord for Styggefjella bor høvdingesønnen Tord. Boka er en frittstående fortsettelse av Sigurd drakedreperen.

  Røvet av vikinger

  192,- 219,-
  Første bok om Patric og Sunniva. Handlingen er fra vikingtiden. Fremmede vikingskip stevner inn mot Irlands kyst på 900-tallet. Krigere går i land, de brenner klosteret og røver kostbare skatter. Patric og Sunniva blir tatt til fange og ført til Norge og blir treller hos en mektig jarl. Fortellinga fortsetter i Flukten fra vikingene.

  Sigurd drakedreperen

  175,- 199,-
  Sigurd er sønn av av en vikingjarl. Navnet har han fått etter sagnhelten Sigurd Favnesbane som drepte den grusomme draken på Gnitahei. Hvert år legger vikingskipene ut på nye tokter, og stormannsslektene kjemper mot hverandre. Sigurds tilværelse blir forandret da han møter trellgutten Reim. Så kommer han nær den underlige, trolske Ravnejenta. Trellvkinnen Edda gir ham mot og styrke, og han drar til drakefjellet og kjemper mot draken. Boka er en frittstående fortsettelse av de to bøkene om Tir og ReimSunniva og Patric.

  Tord Illugesson

  262,- 299,-
  Hvem er Tord, sønn til høvdingen i Illugedalen? En ting er sikkert. Han er ikke som andre. Han kan le så det gir gjenlyd i veggene, han liker god mat og drikke bedre enn å slåss, og aller best trives han når skaldene besøker høvdingsetet så han kan lytte til dikt og kvad. Men alltid må han være på vakt. Hans største fiende er Sigurd Drakedreper som bor på den andre siden av Styggfjella, og samtidig frykter han den gåtefulle Ravnejenta, som alle sier er en trolljente. Livet er fullt av farer, og først når han klarer å bestige den steile Blodveggen, vil han seire over alle vonde krefter.

  Hauger, Torill Thorstad