(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Thomas Harris

  Hannibal

  99,-
  Lagerstatus: Reservert nedsettelse
  Format: Pocket
  Lille Hannibal blir funnet på østfrontens slagmarker under andre verdenskrig, stum og med en lenke rundt halsen. Resten av familien hans har omkommet etter brutale overfall på flukt fra hjemlandet Litauen. Som ung medisinstudent hjemsøkes Hannibal av indre demoner, og gjenopplever barndommens forferdelige hendelser. Når han får vite at mennene som drepte søsteren hans fortsatt lever, fylles han med hat. I den fjerde boka om Hannibal Lecter avsløres roten til hans ondskap, og hvordan han utvikler seg til å bli en grotesk mordmaskin. Boka er filmatisert.
  ISBN/EAN: 9788204154880

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Han er en av litteraturens aller nifseste karakterer. Endelig avsløres roten til hans ondskap. Som liten blir Hannibal Lecter funnet ved en av østfrontens grusomme slagmarker, stum og med en lenke rundt halsen. Han er tilsynelatende alene, men bærer med seg en grusom ballast. Han havner på et sovjetisk barnehjem, men spores opp av sin onkel som tar ham med seg hjem til Frankrike. Her lever han et trygt og godt liv med onkelen og hans eksotiske kone, Lady Murasaki som får Hannibal til å blomstre intellektuelt. Samtidig hjemsøkes han stadig oftere av sine indre demoner, og snart oppdager han en kapasitet utover den intellektuelle; han er dødens vidunderbarn!
  Detaljer
  SERIE Hannibal Lecter
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788204154880
  Kategorier Thriller
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Han er en av litteraturens aller nifseste karakterer. Endelig avsløres roten til hans ondskap. Som liten blir Hannibal Lecter funnet ved en av østfrontens grusomme slagmarker, stum og med en lenke rundt halsen. Han er tilsynelatende alene, men bærer med seg en grusom ballast. Han havner på et sovjetisk barnehjem, men spores opp av sin onkel som tar ham med seg hjem til Frankrike. Her lever han et trygt og godt liv med onkelen og hans eksotiske kone, Lady Murasaki som får Hannibal til å blomstre intellektuelt. Samtidig hjemsøkes han stadig oftere av sine indre demoner, og snart oppdager han en kapasitet utover den intellektuelle; han er dødens vidunderbarn!
  Detaljer
  SERIE Hannibal Lecter
  Utgivelsesår 2008
  Forlag Cappelen Damm
  Språk Bokmål
  ISBN 9788204154880
  Kategorier Thriller
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt