(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Hamsun, Knut

  Sorter etter

  August

  350,- 399,-

  Barn av tiden

  350,- 399,-

  Benoni ; Rosa

  350,- 399,-

  Dreamers

  149,-
  Handlingen foregår i Nordland, hos handelsmann Mack på Rosengård, en bror av matadoren på Sirilund. Det er historien om telegrafisten Rolandsen, fra hans ungdoms Nordland, som aldri ble sint og som Hamsun tildiktet prinsessen og halve kongeriket.

  En vandrer spiller med sordin

  199,-
  Boken er en slags fortsettelse av "Under høststjernen". Jeg-personen er et moderne, reflektert nervemenneske som flykter fra byen og søker et tapt paradis på landet. I forrige bok forelsker han seg i kaptein Falkenbergs frue Lovise på Øvrebø. Når han nå kommer tilbake til Øvrebø etter seks år, har han nådd "afblomstringsalderen". Han er blitt en passiv og medfølende tilskuer til andres liv. Den trykte boken ble første gang utgitt i 1909.

  Growth of the soil

  149,-
  Boken er historien om nybrottsmannen Isak Sellanraa. Han bryter ny mark et sted i Nord-Norge, og møter stadig nye utfordringer.

  Hunger

  149,-

  Julenoveller

  175,- 199,-

  Kjærlighetens slaver og andre noveller

  149,-
  En samling noveller om kjærlighet og erotikk. Novellene som er med er: Julegilde, Kjærlighetens slaver, Erobreren, Livets røst, Alexander og Leonarda og Kvindeseir. Novellene er hentet fra Siesta (1897), Kratskog (1903) og Stridende liv (1905).

  Knut Hamsun, Peder Balke

  140,- 159,-
  Boken inneholder dikt hentet fra Det vilde kor (1904) og En fløjte lød i mit blod (2003). Diktene er illustrert med malerier av Peder Balke.

  Knut Hamsuns brev. Bd. 1

  350,- 399,-
  Boka er det første av i alt seks bind, og inneholder brev Knut Hamsun skrev i ungdomsårene 1879 til 1895, før han hadde oppnådd en forfatteridentitet og før hans litterære gjennombrudd. Med person- og tittelregister, og liste over adressater. Illustrert.

  Knut Hamsuns brev. Bd. 2

  350,- 399,-
  Dette bindet inneholder blant annet brev til den finske forfatteren Wentzel Hagelstam, som Hamsun ble kjent med under et opphold i Helsingfors i 1899. De forteller om et godt kameratskap, om Hamsuns vanskelige liv før og etter århundreskiftet, om ekteskap og skilsmisse, forfølgelse og nederlag. Men de forteller også om gode stunder, reiser og nye retninger i Hamsuns forfatterskap. Med en rekke registre.

  Knut Hamsuns brev. Bd. 3

  350,- 399,-
  Dette bindet inneholder 130 av Knut Hamsuns brev til sin kone Marie, samt brev til en rekke andre personer. Har person- og tittelregister og adressatliste. Illustrert.

  Knut Hamsuns brev. Bd. 4

  306,- 349,-
  Dette bindet inneholder brev Knut Hamsun skrev til sin kone Marie, og en rekke andre personer. Har person- og tittelregister og adressatliste.

  Knut Hamsuns brev. Bd. 5

  306,- 349,-
  Denne samlingen innholder 596 brev, hvorav mer enn en fjerdedel er stilet til Harald Grieg, Gyldendals direktør og Hamsuns forlegger. Har person- og tittelregister og adressatliste.

  Konene ved vannposten

  199,-
  Konene ved vannposten ser alt som skjer i småbyen. Det sladres og rakkes ned på andre. Industraliseringen og konkurransejaget blir et tegn på forfall og goldhet. Sjømannen Oliver blir utsatt for en ulykke og blir lam fra livet og ned. Da det ene barnet etter det andre ankommer, er det mer enn bare fattigdom han får problemer med å håndtere.

  Landstrykere

  350,- 399,-

  Hamsun, Knut