Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Sorry - this product is no longer available

  Hamsun

  393,-
  449,-
  Lagerstatus: Ikke tilgjengelig fra oss
  Format: Innbundet
  Dette er andre bind i biografien om Knut Hamsun. Her møter vi forfatteren og hans forhold til nazismen. Fra å være en aktet dikter blir han en forhatt landsviker etter krigen. Også Marie og barna må betale prisen for Hamsuns sympati for Hitler og det tredje riket. Har kilder, litteraturoversikt, person- og verkregister.
  ISBN/EAN: 9788205315914

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Da Hamsuns dikterhånd ikke maktet mer, hevet han den og hilste Adolf Hitler. Slik steg han ut av sin diktning og inn i verdensdramaet. "Erobreren" er historien om Hamsuns fall fra å være Norges mest dyrkete og myteomspunne forfatter og familie til å bli landets mest forhatte og utstøtte forfatter og familie. Gjennom tusenvis av nye opplysninger bringes sannheten fram om Hamsuns vei inn i nazismen, om hans tro og tvil. I dette avsluttende bindet når det intense familiedramaet stadig nye klimaks. Nå betaler Marie Hamsun og barna den høye prisen det er å holde et geni i virksomhet. Knut Hamsun var besatt av å dikte slik ingen hadde gjort før. Da dikterhånden ikke maktet mer i 1930-årene, hevet han den og hilste Adolf Hitler. Slik steg han ut av sin diktning og inn i verdensdramaet.
  Detaljer
  SERIE Hamsun
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205315914
  Kategorier Biography- literary
  Sted Norge
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Da Hamsuns dikterhånd ikke maktet mer, hevet han den og hilste Adolf Hitler. Slik steg han ut av sin diktning og inn i verdensdramaet. "Erobreren" er historien om Hamsuns fall fra å være Norges mest dyrkete og myteomspunne forfatter og familie til å bli landets mest forhatte og utstøtte forfatter og familie. Gjennom tusenvis av nye opplysninger bringes sannheten fram om Hamsuns vei inn i nazismen, om hans tro og tvil. I dette avsluttende bindet når det intense familiedramaet stadig nye klimaks. Nå betaler Marie Hamsun og barna den høye prisen det er å holde et geni i virksomhet. Knut Hamsun var besatt av å dikte slik ingen hadde gjort før. Da dikterhånden ikke maktet mer i 1930-årene, hevet han den og hilste Adolf Hitler. Slik steg han ut av sin diktning og inn i verdensdramaet.
  Detaljer
  SERIE Hamsun
  Utgivelsesår 2004
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205315914
  Kategorier Biography- literary
  Sted Norge