Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Halling, Thomas

  Sorter etter

  Farlig ferie

  157,- 179,-
  Det er vinterferie, og Oskar, Maja og Linus skal på skiferie. Da de ankommer hotellet får de bange anelser, for det er ingen andre gjester der, og maten er fæl. Snart er hele familien viklet inn i et spennende eventyr.

  Jeg er: Agnes, ønsker: bestevenn

  157,- 179,-
  Agnes har sin egen hund, og en bestevenninne som også har hund. De har planlagt å gjøre masse gøy sammen, men så skal plutselig Cilla flytte. Agnes har andre venner, men ingen er som Cilla. Nå må hun lete etter en ny bestevenninne. Dette er den andre boka om Agnes.

  Jeg er: Agnes, ønsker: hund

  157,- 179,-
  Agnes er elleve år, og har ønsket seg hund siden hun var syv. Foreldrene sier alltid at det ikke går, og at hun må vente til hun blir stor. Men så en dag kommer de med et forslag. Dette er den første boka om Agnes.

  Jeg er: Agnes, ønsker: kjæreste

  157,- 179,-
  Agnes elsker hunden sin og savner bestevennen sin, Cilla, som har flyttet. Hun er ikke forelsket i Adam, og hun vil heller ikke være sammen med Filip, og hun lurer på hvorfor gutter må være så slitsomme. Dette er den tredje boka om Agnes.

  Uhyggelig utflukt

  157,- 179,-
  Det er sommerferie og Oskar, Maja og Linus får lov å dra aleine til stranda for å bade. På vei hjem får de øye på Granhults slott, og plutselig er de midt inne i et spennende eventyr. Det ser nemlig ut som det spøker på slottet.

  Halling, Thomas