Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Halle, Jesper

  Sorter etter

  Dus

  261,- 298,-
  Antologien inneholder 6 skuespill for unge mennesker: Om du kunne av Nina A.M. Eriksadatter, 1975 av Jesper Halle, Hvem på hvit hest av Vigdis Hjorth, Super av Knut Nærum, Portrett av ein varulv av Carl Frode Tiller og Nasjonal prøve av Maria Tryti Vennerød.

  En handlingens mann

  160,- 182,-
  I dette hørespillet setter forfatteren fokus på diskriminering og holdninger som fører til kulturkonflikter.

  Frihet som livsbetingelse 1

  174,- 198,-
  Boken inneholder åtte norske bidrag skrevet i anledning Det Åpne Teaters prosjekt "Ibsen international short text challenge 2006". Utgangspunktet for tekstene var sitatet "For mig er friheden den højeste og første livsbetingelse", hentet fra et brev Ibsen skrev til Brandes i 1851.

  Isbjørnen og jeg ; Sandy og Richard : et skuespill

  174,- 198,-
  Isbjørnen og jeg: I ei leilighet i en eldre bygård møtes Mo, Ulrik, Agnes og en ulykkelig isbjørn. Sandy og Richard: Stykket er inspirert av livene til folkrock-legendene Sandy Denny og Richard Thompson.

  Jeg er vinden i trærne

  174,- 198,-
  Andreas befinner seg tilbake på torpet der han og ekskona Monica pleide å tilbringe somrene. Nå skal huset rives, og Andreas ser tilbake og gjenopplever de tre tiårene som har gått. Mye har skjedd, både med sommerhuset, og i det ødelagte livet hans.

  Lilleskogen

  174,- 198,-
  Dette er et poetisk drama, der godt og ondt utspiller seg i en verden uten grenser. Det er et drama om barndommen, sett fra barnets perspektiv. Stykket beskriver barns fantasier om det ukjente og deres lek i en forbudt og skremmende skog.

  Salme fra Østfronten

  160,- 182,-
  Historien foregår på to tidsplan. En gammel mann ligger for døden og kjemper med fortiden: Han var frontkjemper under krigen og gjennomlevde tunge hendelser. Parallelt møter vi ham som ung soldat, sammen med syv andre norske soldater i tysk tjeneste på Østfronten. Her står han overfor alvorlige moralske valg.

  Vest for Eden

  168,- 192,-
  En gammel vennegjeng som var russ i -75 samles med partnere til årlig fest hos Fred, faren til Stine og Thomas. Det er tid for mimring og tradisjoner og alt er lutter idyll, eller? Før solen står opp over den gjengrodde hagen på Oslos beste vestkant har det utspilt seg diverse små og store dramaer under epletrærne. Alt er som før og ingenting er som det var. Stykket hadde premiere på Oslo Nye teater høsten 2000.

  Halle, Jesper