Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Halldorf, Peter

  Sorter etter

  21 kirkefedre

  175,- 199,-
  Forfatteren portretterer 21 kirkefedre. Han gir miljøene og menneskene liv. Samtidig får vi et innblikk i den tidlige kirkes liv, utviklingen fra martyrkirken til statskirken, veksten i datidens verden og kirkens kamp for en kristen tro og et åndelig liv. Med litteratur- og ordliste.

  Å elske sin nestes kirke som sin egen

  218,- 249,-

  Ånd og bokstav

  70,- 79,-
  Boken inneholder 33 tekster og essays. Hovedtema i boken er hvordan man kan finne den rette balansen mellom hjerte og hjerne som troende. Forfatteren mener at religion som bare er bokstavtro, leder til fanatisme, mens åndelighet uten støtte i skriften fører til forfall. Har litteraturliste.

  Åndens folk

  175,- 199,-
  Boka tar oss med på en vandring gjennom Apostlenes gjerninger, med fokus på den kristne etterfølgelsen. I boka er det selve fortellingen som står i sentrum, ikke hvert enkelt bibelvers. Evigaktuelle spørsmål og temaer for kirken, som åndelig klarsyn, vitnesbyrd, lederskap, fornyelse og tradisjon blir tatt opp underveis. Boka kan leses sammen med teksten i Apostlenes gjerninger og hvert kapittel er formet som et eget bibelstudium. Med kronologisk oversikt over hendelser og årstall og bibelhenvisninger.

  De fulgte Jesus

  262,- 299,-

  Drikk dypt av Ånden

  175,- 199,-
  Boken er et studium av den hellige Ånd. Brennpunktet i boken er undervisningen om Ånden i Jesu liv. Forfatteren viser hvordan Åndens nærvær og kraft i Jesu liv er et forbilde for det kristne livet. Har bibelhenvisninger.

  Du brennende kjærlighetsild

  175,- 199,-
  Forfatteren tar for seg ni betraktninger om Den Hellige Ånd. Har bibelhenvisninger.

  Duften av de hellige

  113,- 129,-
  Forfatteren forteller om livgivende erfaringer i møte med den tidlige kirken og den levende tradisjonen. Har litteraturliste.

  Hellig år

  87,- 99,-
  I denne boken tar forfatteren for seg kirkeåret, og beskriver hvordan de ulike dagene og tidene vokste frem på 300-tallet i Jerusalem. Boken kan brukes som en guide gjennom kirkeårstidene. Bakerst har den en samlet oversikt over samtlige tekstlesninger til kirkeårets søndager og høytider i Tekstbok for Den norske kirke, Den romersk-katolske kirkes lektionarium og Den ortodokse kirkes liturgiske år. Med litteraturliste.

  Hellige røtter

  175,- 199,-
  Denne boken peker på en avgjørende, men ofte oversett sammenheng: røtter er den viktigste forutsetningen for å kunne skille mellom åndene. Uten røtter mister vi balansen, vi blir rett og slett for lette i møtet med dragsuget fra tidens ideer og innfall. Boken er en oppfølger av Sandens sønner. Har litteraturliste.

  Med evig kjærlighet

  175,- 199,-

  Mellom skumring og mørke

  175,- 199,-

  Halldorf, Peter