Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Halberg, Jonny

  Sorter etter

  1983

  306,- 349,-

  1983

  149,-

  All verdens ulykker

  149,-
  En av Jonny Halbergs romaner er kommet i rumensk oversettelse, og forfatteren sendes på lanseringsturné av Utenriksdepartementet. Turen preges av en rekke viderverdigheter, blant annet fuktige kvelder på byen med påfølgende blackout og fyllesyke. Dette er en roman der forfatteren tar for seg mytene omkring forfatterrollen, og leker med seg selv som romanperson.

  Det kom et brev

  175,- 199,-
  Innhold: Oslo, Minnesota Levi Henriksen; Andre steder Annette Mattsson; 1973 Vidar Kvalshaug; Everglades Gro Dahle; Postbudet Gunnar Lunde; Utslettesarbeidet Edy Poppy; Elvegutt Jonny Halberg; En dag på stranden Line Berg; Se Thomas J.R. Martinsen og Ekko Gaute Heivoll.

  En norsk tragedie

  149,-
  Håkon Sundin er sporløst forsvunnet, og huset hans står i flammer. Forsvinningen setter i gang en rekke hendelser og bygdas historie og hemmeligheter rulles opp. Her er grådighet, nabotvister, slåsskamper, kjærlighet, utroskap, svindel og menneskelighet i skjønn forening.

  En uskyldig tid

  149,-
  Romanen handler om et skrantende kjærlighetsforhold, som starter i Moss og som ender i en vill odyssé gjennom Sentral-Europa og møtet med østeuropeisk mafia og terrororganisasjoner.

  Flommen

  149,-
  Romanen har to hovedpersoner, en forfyllet småbruker og en politibetjent. Når flommen kommer, blir småbrukerfamilien drevet fra gården og inn til byen, men der vil ingen ha noe med dem å gjøre. Politibetjenten prøver å hjelpe småbrukeren og hans familie, men alt han gjør blir snudd til sin motsetning. Romanen er en moderne familiekrønike. Den handler om menneskers hovmod og dårskap, om kjærlighet og savn.

  Gå til fjellet

  149,-
  Med denne romanen er forfatteren tilbake i Melhus og Enevarg, åstedene for romanene Trass og Flommen. Hovedpersonen Johannes Ewald Renton har tjenestegjort i de norske fredsbevarende styrkene og er på vei hjem for å forsones med familien som han ikke har sett på seks år. Nok en gang har forfatteren skrevet en roman om familiebånd som bindes og brytes, kjærlighet og svik og slekters forbannelse.

  Johannes' åpenbaring

  332,- 379,-

  Like nord for kirka

  99,- 349,-

  Like nord for kirka

  149,-

  Overgang til tertiær ; Gå under : noveller

  149,-
  Overgang til tertiær er forfatterens debutbok, og inneholder ni noveller. Gå under inneholder ni noveller om folk som er i ferd med å gå under. Stoffet er hentet fra Østlandsbygdene. Fra småbruk med avflassa maling, i utkanten av små tettsteder.

  Trass

  149,-
  Dette er en roman om en familie i oppløsning, om tilhørighet og utferdstrang, om bånd og brudd og om slektsforbannelse. Forfatteren har tidligere gitt ut to novellesamlinger, og dette er hans første roman.

  Trass ; Flommen ; Gå til fjellet

  179,-

  Tvillingen

  149,-
  Adam Egeberg vender tilbake til barndomshjemmet etter år som uheldig finansmann. Moren er forsvunnet, og hans tilbakestående bror har låst seg inne på rommet sitt og nekter å komme ut. Knuget av skyldfølelse overfor denne familietragedien tar han med seg broren på reise til bygda Straume, hvor farens familie kommer fra. Straume er tilsynelatende en bakevje i tidens elv. Romanen handler om livene til en langt fra normal familie i to generasjoner, og om to brødre som blir nødt til å leve sammen etter åtte års atskillelse.

  Halberg, Jonny