(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Hagerup, Inger

  Sorter etter

  Advent

  157,- 179,-

  Anne Marit Jacobsen leser Inger Hagerup

  157,- 179,-

  Babettes gjestebud

  179,-
  Denne fortellingen er hentet fra "Skjebneanekdoter". To søstre, døtre av den avdøde prosten, lever her sammen med en aldrende menighet et ærbart liv i forsakelse. Inn i denne stillferdige tilværelsen kommer en fargerik, fransk flyktning, Babette. Rundt disse personlighetene utfolder det seg en historie om hva et måltid kan bety, men dypest sett om livet og kunsten.

  Finn Kalvik

  162,- 185,-
  Heftet inneholder tekst og noter til Den ene dagen, Til smerten, Detalj av usynlig november-landskap og Mot sterke stemmer av Inger Hagerup og Oslohøst, Minuttene, Byen, Veslefrikk med fela, I ren distraksjon og Holger trubadurs vise av André Bjerke. Finn Kalvik har tonesatt tekstene. Sangene er angitt både i den originale tonearten, og i en enklere toneart, med informasjon om bruk av capo.

  Inger hagerup leser egne dikt

  149,-
  Hagerup leser dikt fra diktsamlingene Jeg gikk meg vill i skogene (1939), Videre (1945), Den syvende natt (1947), Sånn vil du ha meg (1949), Mitt skip seiler (1951), Strofe med vinden (1958), Fra hjertets krater (1964), Den sommeren (1971), Så rart (1950) og Lille persille (1961). Hun leser bl.a. Sommerfugl, Den nye dag, Løvetannen, Til barnet, Mørkt varsel, Alt er så nær meg, Våre små søsken, Så rart! og Lille persille.

  Inger Hagerup og Else Hagen

  140,- 159,-
  Boken inneholder et utvalg av Inger Hagerups mest kjente dikt. Diktene er illustrert med malerier av Else Hagen.

  Så rart

  245,- 279,-
  Kjente og kjære barnevers fra de tre bøkene Så rart, Lille Persille og Den sommeren.

  Samlede dikt

  299,-

  Samlede dikt

  306,- 349,-
  Boka er en samlet utgave av forfatterens lyrikk, fra de åtte diktsamlingene: Jeg gikk meg vill i skogene, Flukten til Amerika, Videre, Den syvende natt, Mitt skip seiler, Drømmeboken, Strofe med vinden og Fra hjertets krater og de tre barnerimsbøkene Så rart, Lille persille og Den sommeren. Dessuten har boka to avdelinger med dikt som opprinnelig ikke ble utgitt i bokform; Før debuten og Løse dikt. Bokas siste avdeling inneholder også en del gjendiktninger.

  Hagerup, Inger