Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Haavardsholm, Espen

  Sorter etter

  Dødsøyeblikket og andre noveller

  323,- 369,-

  Fra nå av kan alt skje

  379,-

  Gutten på passbildet

  149,-
  Vinteren 1959 er Nils 14 år. Han har nettopp flyttet fra moren i København, til faren, stemoren og halvsøsteren på Bislett i Oslo. Sammen med kameraten Zacharias spionerer han på den unge nabokona når hun glemmer å trekke for gardinene på badet. I mormorens villa i Homansbyen er det også mange hemmeligheter å avsløre. Romanen er sterkt selvbiografisk. Dette er den første boka i trilogien om Nils og Zakk.

  Noveller om ungdom

  241,- 275,-
  Novellesamlinga inneholder 11 noveller som handler om det å føle at man ikke passer heilt inn, forelskelse, vennskap og samhørighet.

  Øst for eden

  169,-
  Boken forteller historien om Johan Borgens liv og forfatterskap. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Svarte natta

  169,-

  Til Nuuk

  332,- 379,-

  Tjue

  149,-
  Oslo, midten av 60-tallet. Nils er tjue år og student. Han er kjæreste med Maria, men på en ryggsekktur gjennom Europa blir både han og barndomsvennen Zakk tiltrukket av Jane fra Brooklyn. Begge går de med forfatterdrømmen i seg, men der Nils vil starte opp et litterært tidsskrift har Zakk planer om noe mer ambisiøst. Samtidig er det som om Zakk bærer på et stort mørke i seg. I romanen møter vi igjen flere av personene fra Gutten på passbildet, og også her har forfatteren diktet fritt rundt biografiske hendelser i sitt eget liv.

  Haavardsholm, Espen