Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Høystad, Ole Martin

  Sorter etter

  Bildeunivers eller bilde av universet?

  350,-
  Forfatteren forklarer Per Højholts poetiske praksis og metode spent ut mellom metaforikk og naturestetikk. Hovudemnet i avhandlinga er bildebruken til den notoriske metaforkritikaren Højholt, med vekt på naturmetaforikken.

  Det menneskelege og naturen

  350,-
  Denne boka er eit oppgjer med dualismen mellom mennesket og naturen. Ut frå ei filosofisk bestemming av menneskenaturen gjer forfatteren greie for naturforhold som ikkje er basert på bruk og forbruk av naturen. Har litteraturliste og sak- og personregister.

  Hjertet

  306,- 349,-
  Boka fortel historia om korleis hjertet er blitt oppfatta i ulike høgkulturar, frå oldtida til i dag. Med eksempel frå kunst og litteratur i dei ulike epokane gir boka ein presentasjon av korleis menneske opp gjennom tidene har brukt hjertet som bilde på det å vere til. Har litteraturliste og personregister.

  Nye kulturstudier

  379,-
  Denne boken gir et innblikk i det komplekse kulturbegrepet og kulturstudiers humanistiske teorigrunnlag, den sosiale og empiriske orienteringen etter britiske cultural studies, den kritisk reflekterte diskursive praksisen etter fransk forbilde og sentrale temaer i nye kulturstudier. Har litteraturliste og personregister.

  Sjelens betydning

  350,- 399,-

  Høystad, Ole Martin