Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Høigaard, Rune

  Sorter etter

  Gruppedynamikk i idrett

  559,-
  Boka gir ei innføring i gruppepsykologiske fenomener og prosesser i idrettsgrupper. Den presenterer ulike teorier og forskningsresultater som gir et grunnlag for å forstå hva som skjer i ei idrettsgruppe. Boka er skrevet primært for trenere, utøvere og ledere innenfor idrett. Har litteraturliste.

  Veiledningsmetodikk

  479,-
  Boka presenterer en rekke metodiske og strategiske fremgangsmåter som er av betydning for å få til en god og effektiv kommunikasjon i veiledningsarbeidet. Den er skrevet for personer som har eller skal ha veiledningsoppgaver i yrkes- og utdanningssammenheng., og målet er å utvide veiledningsrepertoaret og skape et utgangspunkt for å utvikle egne strategier og metoder. Med forslag til videre lesning.

  Veiledningssamtaler i idrett

  339,-
  Å være trener innebærer å være veileder. En av de viktigste metodene en trener kan benytte overfor utøveren er individuelle samtaler. I denne boken presenteres ulike kommunikasjonsteknikker og ulike veiledningsstrategier. Boken henvender seg spesielt til trenere og ledere i idrett, men vil også egne seg for andre som er opptatt av veiledning eller driver med veiledning i sitt arbeid.

  Veiledningssamtaler med elever

  329,-
  Boka gir lærere ei praktisk og metodisk innføring i veiledningspedagogikk. Den henvender seg spesielt til dem som arbeider med eller skal arbeide med elever på mellomtrinnet, ungdomsskoletrinnet og i videregående skole. Har litteraturliste.

  Høigaard, Rune