Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Håndplukk

  350,-
  399,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Pocket
  ISBN/EAN: 9788205497412

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Ta med deg naturen inn på kjøkkenet. Her lærer du om spiselige planter du finner i veikanten, i skogen, på fjellet og ved kysten. Nordmenn liker å gå på tur og vi har lang tradisjon i matauk. Håndplukk er en bok som oppfordrer deg til å spise, se og nyte naturen rundt deg. Veldig mange av vekstene vi vandrer forbi, kan spises og nytes og de er nyttige. Lær om de spiselige vekstene rundt deg og nyt dem. En del av kunnskapen med hva vi kan spise i naturen er i ferd må å gå i glemmeboken, men Kristin gir oss anledning til å hente oss inn. Forfatteren Kristin Helene Randulff Nielsen har de siste årene plukket ville vekster for flere kjente Oslorestauranter (MAAEMO og Smalhans), og hun har her med seg den kreative og selvlærte kokken Magnus Slagsvold Støre som står bak pop-up-restauranten Svinpels. Magnus lager fantastiske retter av det Kristin finner. Det meste kokes og spises ute, på fjellet, ved sjøen og i skogen eller rundt bygården der Kristin bor og i parken på St. Hanshaugen. Kristin og Magnus har begge den samme filosofien og respekten for naturen om å ta vare på den og spise den, og på den måten i enda større grad bli en del av den. Siren Lauvdal har tatt bildene til boken.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205497412
  Kategorier Trees, wildflowers plants- general interest
  Kategorier Matlaging med urter og krydder
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Ta med deg naturen inn på kjøkkenet. Her lærer du om spiselige planter du finner i veikanten, i skogen, på fjellet og ved kysten. Nordmenn liker å gå på tur og vi har lang tradisjon i matauk. Håndplukk er en bok som oppfordrer deg til å spise, se og nyte naturen rundt deg. Veldig mange av vekstene vi vandrer forbi, kan spises og nytes og de er nyttige. Lær om de spiselige vekstene rundt deg og nyt dem. En del av kunnskapen med hva vi kan spise i naturen er i ferd må å gå i glemmeboken, men Kristin gir oss anledning til å hente oss inn. Forfatteren Kristin Helene Randulff Nielsen har de siste årene plukket ville vekster for flere kjente Oslorestauranter (MAAEMO og Smalhans), og hun har her med seg den kreative og selvlærte kokken Magnus Slagsvold Støre som står bak pop-up-restauranten Svinpels. Magnus lager fantastiske retter av det Kristin finner. Det meste kokes og spises ute, på fjellet, ved sjøen og i skogen eller rundt bygården der Kristin bor og i parken på St. Hanshaugen. Kristin og Magnus har begge den samme filosofien og respekten for naturen om å ta vare på den og spise den, og på den måten i enda større grad bli en del av den. Siren Lauvdal har tatt bildene til boken.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2018
  Forlag Gyldendal
  Språk Bokmål
  ISBN 9788205497412
  Kategorier Trees, wildflowers plants- general interest
  Kategorier Matlaging med urter og krydder