Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Gustavsson, Per

  Sorter etter

  Når prinser blir hjemme

  175,- 199,-
  Prinsen har bare lyst til å være hjemme og kose med hamsteren sin. De andre prinsene kaller ham reddhare, men de vet ikke hva er som lager lyden inne i spisskammerset.

  Når prinser fanger drager

  175,- 199,-
  Et slott er ikke komplett uten en drage, det vet enhver prins. Har man ingen, må man begi seg ut på jakt. For å lokke til seg en passende drage trenger man en søt prinsesse, og for å unngå å bli dragemat må man kunne lage spagetti.

  Når prinsesser fyller år

  157,- 179,-
  Når prinsesser fyller år, er det mye som skal ordnes først. Og hvis man har glemt å invitere en trollmann og han blir fornærmet, må man kanskje bli litt tøff og redde alle gjestene.

  Når prinsesser våkner om natten

  175,- 199,-
  Når prinsesser våkner om natten av underlige lyder fra kjelleren, er det vanskelig å sovne igjen. På veien ned gjennom slottet til kjelleren møter prinsessen en edderkopp, en vaktmester, en frosk og et skjelett. Alle advarer om det store, farlige kjellertrollet som spiser prinsesser, men til og med troll kan beseires, det vet prinsesser.

  Prinsessens rockeband

  175,- 199,-
  Prinsessen skal starte opp igjen rockebandet sitt, problemet er bare at ingen tør være med, siden dragen alltid spruter ild og brenner opp både instrumenter og publikum.

  Sånn gjør prinsesser

  175,- 199,-
  Boken forteller om en prinsesse og hva prinsesser gjør.

  Gustavsson, Per