Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Gunnerud, Jørgen

  Sorter etter

  Byen med det store hjertet

  149,-
  En kvinne fra NRKs Brennpunktredaksjon blir meldt savnet etter en handletur til Sverige. Bilen hun kjørte, blir funnet ved et tjern, men kvinnen blir aldri funnet. Kort tid etter forsvinningen begår hennes svigerfar selvmord. Knut Moen blir satt på saken, som tilsynelatende står i stampe. Men et gjennombrudd setter i gang en kjede av begivenheter som får store følger for en rekke personer på Oslos beste vestkant. Dette er den åttende romanen med Knut Moen.

  Djevelen er en løgner

  149,-

  Gjerningsmann: ukjent

  149,-
  En kvinne blir funnet myrdet i en kjellerbod på Hovseter i Oslo. Knut Moen, som bor i strøket, blir satt på saken, fordi han antas å ha førstehånds kjennskap til beboere og miljø. Men hvem kjenner han egentlig i denne drabantbyen, et sted hvor folk sover, spiser og ser på TV? Politiet står uten motiv og mulige mistenkte, og undersøkelser i nærmiljøet gir svært få holdepunkter om avdøde og hennes vennekrets. Dette er tredje roman med Knut Moen.

  Høstjakt

  149,-

  Kvinnen fra Olaf Ryes plass

  149,-
  Førstebetjent Moen i Kripos er satt på oppgaven å assistere Oslopolitiet i etterforskningen av drapet på en kvinne. Ektemannen er arrestert og nekter å samarbeide. En tilsynelatende enkel drapssak blir et langt og møysommelig etterforskningsarbeide. Dette er den andre boken med Moen i hovedrollen.

  Mistanken

  149,-
  Dette er den tredje boka med lensmann Magnus Akselsen fra Korsfjord i Vest-Finnmark.

  Raymond Isaksens utgang

  149,-
  En ung mann blir funnet ihjelfrosset på et fryselager. Knut Moen fra Kripos blir sendt opp til Korsfjord i Vest-Finnmark for å lede etterforskningen, som viser seg å bli en lang og møysommelig affære. Etterforskeren møter et lite og lukket samfunn med mange religiøse og politiske konflikter bak en tilforlatelig fasade. Tidlig i etterforskningen forstår Moen at det er mange i bygda som både har hatt motiv og anledning til å ta Raymond Isaksen av dage. Dette er første roman med Knut Moen.

  Selvtekt

  149,-
  Knut Moen er lånt ut fra Kripos for å etterforske omstendighetene rundt en ung gutt som er meldt savnet. Etterforskningen avslører både gjengkriminalitet, våpentyverier og borgervern, uten at den forsvunne gutten kommer til rette. Da en av ungdommene som holdes under oppsikt av politiet, blir skutt ned rett foran spanerne, har Knut Moen igjen fått en mordsak å etterforske. Dette er den fjerde romanen med Knut Moen som hovedperson, og den retter søkelyset mot ungdomspsykiatrien, vår behandling av asylsøkere og enkeltmennesker som tar seg til rette i samfunnet.

  Sju dager i september

  306,- 349,-

  Sju dager i september

  149,-

  Skje din vilje

  149,-

  Til odel og eie

  149,-
  En søndag morgen i mars er åstedsgransker Knut Moen og en kollega på vei nordover til Hadeland for å se på et nytt åsted. En gårdbruker er funnet død og omstendighetene rundt dødsfallet er uklare. Lensmannen i Gran har derfor bedt KRIPOS se nærmere på saken. Dette er femte roman med Knut Moen.

  Gunnerud, Jørgen