Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Grossmann, Kari

  Sorter etter

  Å jul med din glede

  299,-

  ABC boka mi

  245,- 279,-
  Hver bokstav har et stort bilde der du kan finne ord som begynner på akkurat den bokstaven. Hvert bilde har også et lite rim som er knyttet til handlinga i bildet.

  Au, det gjør vondt!

  229,-
  Bamsedoktoren kommer på besøk i Snippen barnehage. Når han skal undersøke barnas kosedyr, får han også høre om hva som skjedde da barna i barnehagen falt og slo seg så de blødde, brakk beinet, slo ut en tann eller opplevde noe annet som gjorde vondt. Heldigvis vet Bamsedoktoren hva som er lurt å gjøre når kosedyr, barn eller dokker kommer ut for små ulykker. Siste kapittel er en faktadel for de voksne om hva som er lurt å gjøre dersom noen skader seg.

  Den store Lillesøsterboka

  280,- 319,-
  Lillesøster vil helst bestemme selv om hun skal spise frokost, slutte med bleie eller handle lørdagsgodteri. Men det går ikke alltid som planlagt. Boka inneholder fem historier om Lillesøster.

  Lillesøster

  129,-
  Lillesøster går til barnehagen: Farmor skal følge Lillesøster i barnehagen, og hun vil selv bestemme hva hun skal ha på seg. Det regner ute, men likevel vil ikke Lillesøster ha på seg støvler. Lillesøster skal tisse: Pappaen til Lillesøster skjønner ikke at det er best å slutte helt med bleie. Derfor går det galt. Ikke for Lillesøster, men for Pappa. Lillesøster hos tannlegen: Lillesøster vil ikke til tannlegen, men pappa sier at det må alle. Da tar lillesøster med seg alle, og det blir veldig travelt for tannlegen. Lillesøster i butikken: Lillesøster er med pappa i butikken. Hun vet godt at lørdag er godteridag. Men det vet ikke de i butikken, og det er dumt for dem. Lillesøster spiser frokost: Av og til er lillesøster sint. Så sint at hun ikke vil spise frokost. Men hun blir blid igjen, og da er hun også veldig sulten. Lillesøster på skitur: Lillesøster får nye jul, og hun gleder seg veldig til å begynne å bruke dem. Hun blir imidlertid veldig sint når skiene ikke vil gå dit hun vil. Hun faller hele tiden, mister lua, og får masse snø i fjeset.

  Lillesøster 2

  129,-
  Lillesøster og kaninen: Lillesøster har en kanin som bare hun kan se. Når hun vil at den usynlige kaninen skal ha et eget sete på den fulle bussen blir det vanskelig. Lillesøster på legevakten: Lillesøster er uheldig når hun klatrer på den høye brøytekanten og må på legevakten for å ta røntgen. Lillesøster og Mimmi: Mamma og Lillesøster snakker sammen om livet og døden etter at Mimmi døde. Lillesøster har bursdag: Lillesøster feirer bursdagen sin både hjemme og i barnehagen.

  Lillesøster går til barnehagen

  166,- 189,-
  Farmor skal følge Lillesøster i barnehagen, og hun vil selv bestemme hva hun skal ha på seg. Det regner ute, men likevel vil ikke Lillesøster ha på seg støvler.

  Lillesøster har bursdag

  166,- 189,-
  Lillesøster har bursdag, og skal ha selskap i hagen sammen med familien og vennene sine. Akkurat da de skal begynne å spise, begynner det å regne. Alle løper inn med maten - men hvor er kaken? Og hvor er Lillesøster?

  Lillesøster hos tannlegen

  166,- 189,-
  Lillesøster vil ikke til tannlegen, men pappa sier at det må alle. Da tar lillesøster med seg alle, og det blir veldig travelt for tannlegen.

  Lillesøster i butikken

  166,- 189,-
  Lillesøster er med pappa i butikken. Hun vet godt at lørdag er godteridag. Men det vet ikke de i butikken, og det er dumt for dem.

  Lillesøster og kaninen

  166,- 189,-
  Kaninen til lillesøster liker best dessert. Det gjør lillesøster også. Men storesøster og storebror sier at de ikke kan se noen kanin.

  Lillesøster og Mimmi

  166,- 189,-
  Lillesøster og mamma skal gå til gravstedet for å stelle grava til Mimmi. De snakker om hvordan det var da Mimmi levde, og om døden. Mamma forklarer at alle må dø en gang, og at Mimmi døde fordi hun var blitt gammel og sliten.

  Lillesøster på legevakten

  166,- 189,-
  Når Lillesøster brekker armen, blir pappa med på legevakten. Det er en tøff opplevelse, men ikke bare for Lillesøster. Pappa besvimer når Lillesøster må ta sprøyte.

  Lillesøster på skitur

  166,- 189,-
  Lillesøster får nye jul, og hun gleder seg veldig til å begynne å bruke dem. Hun blir imidlertid veldig sint når skiene ikke vil gå dit hun vil. Hun faller hele tiden, mister lua, og får masse snø i fjeset.

  Lillesøster skal tisse

  166,- 189,-
  Pappaen til Lillesøster skjønner ikke at det er best å slutte helt med bleie. Derfor går det galt. Ikke for Lillesøster, men for Pappa.

  Lillesøster spiser frokost

  166,- 189,-
  Av og til er lillesøster sint. Så sint at hun ikke vil spise frokost. Men hun blir blid igjen, og da er hun også veldig sulten.

  Lillesøster x 5

  280,- 319,-

  Malvin

  149,-
  Malvin i den ville naturen: Mamma skal på hyttetur, men Malvin får ikke være med, så pappa og Malvin bestemmer seg for å dra på guttetur. Malvin og Piassava: Malvin er syk og pappa må på jobb. Da kommer Besta for å passe Malvin. Hun forteller om da hun var skipper på sjørøverskuta Piassava. Malvin på skitur: Malvin og mamma er endelig fremme på Skistua, men hvor har det blitt av votten til Malvin?

  Malvin får middagsbesøk

  175,- 199,-

  Malvin i den ville naturen

  175,- 199,-
  Mamma skal på hyttetur, men Malvin får ikke være med, så pappa og Malvin bestemmer seg for å dra på guttetur.

  Malvin og Ella

  175,- 199,-
  Malvin blir med Ella hjem for å leke. Men hva skal han gjøre når Ella bestemmer alt og glemmer det hun har lovet?

  Malvin og Hektor

  175,- 199,-

  Min egen koffert med ABC-kort

  245,- 279,-

  Min verden

  148,- 169,-
  Denne pekeboken inneholder mange små illustrasjoner av hverdagslige ting med ordene skrevet under.

  Grossmann, Kari