Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Grimen, Harald

  Sorter etter

  Hva er tillit

  199,-
  Et velfungerende og flerkulturelt samfunn er utenkelig uten tillit. Samtidig er det svært mye i samfunnslivet som vitner om at mistilliten står sterkt: politikerforakt, høye gjerder mellom naboer, oppfordringer om ikke å stole på fremmede osv. Denne boken viser en mulig vei inn i et forskningsfelt som i løpet av få år har vokst betraktelig. Med litteraturliste og register.

  Repetisjonshefte til Samfunnsvitenskapenes forutsetninger

  259,-
  Repetisjonsheftet presenterer korte sammendrag av hovedpunktene i læreboken Samfunnsvitenskapenes forutsetninger, og er en hjelper til arbeidet med de sentrale vitenskapsfilosofiske problemstillingene i moderne samfunnsvitenskap. I tillegg presenteres eksamensoppgaver som tidligere har blitt gitt til forberedende eksamen, løsningsforslag og råd for hvordan du skriver gode oppgaver. Har register.

  Samfunnsvitenskapelige tenkemåter

  579,-
  Boka er skrevet for førstesemesterstudiet ved universiteter og høgskoler. Den tar opp sentrale diskusjoner i de moderne samfunnsvitenskapene og introduserer og forklarer viktige samfunnsvitenskapelige begreper. Har litteraturliste, navne- og stikkordregister.

  Samfunnsvitenskapenes forutsetninger

  499,-
  Denne boka er skrevet for studenter ved examen philosophicum som tar sikte på samfunnsvitenskapelige studier. Den behandler en del vitenskapsfilosofiske problemer som blir mye diskutert i moderne samfunnsvitenskap.

  Selvforståelse og frihet

  439,-
  Boka gir en systematisk introduksjon til Charles Taylor og hans filosofi. Har stikkordregister, navneregister og litteraturliste.

  Grimen, Harald