Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Gresh, Dannah

  Sorter etter

  Danikas katastrofale kast

  87,- 99,-
  Danika har alt en tolvåring kan ønske seg.Men en dag havner hun likevel på rektors kontor, og da skjønner hun at hun trenger nye venner. Sammen med tre andre jenter lager hun klubben Secret keeper girl, og der finner hun ut hva slags jente hun egentlig vil være. Bakerst i boka følger en diskusjonsoppgave med tilhørende bibelvers.

  Falsk alarm, Yuzi

  87,- 99,-
  Yuzi har nettopp flyttet til en liten by i Ohio sammen med familien sin. På skolen får hun en dårlig start da hun må sitte igjen for noe hun ikke har gjort. I gjensittingen blir hun kjent med tre andre jenter som inviterer henne med i klubben Secret keeper girl. Bakerst i boka følger en diskusjonsoppgave om tilgivelse med tilhørende bibelvers.

  Kall meg Kate

  87,- 99,-
  Kate går i sjuende klasse og er forelsket i Zachary. En dag skriver hun navnet hans på skoledoen og blir avslørt. I gjensittingen blir hun kjent med tre andre jenter som inviterer henne med i klubben Secret keeper girl. Bakerst i boka følger en diskusjonsoppgave med tilhørende bibelvers.

  T for Antonia

  87,- 99,-
  Antonia er klassens beste i idrett og har inntil nå spilt amerikansk fotball med guttene. Men nå er det en ny regel som sier at hun ikke kan spille på skolelaget fordi hun er jente. Hun nekter å gi seg og prøvespiller på laget utkledd som en gutt. Men planen går ikke så bra, og det ender med at hun må sitte igjen etter skoletid. I gjensittingen møter hun tre andre jenter, og sammen lager de en klubb som de kaller Secret keeper girl.

  Gresh, Dannah