Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Grelland, Hans Herlof

  Sorter etter

  Fordi vi er mennesker

  309,-
  Forfatterne av denne boka har hentet inspirasjon fra de tre tenkerne Martin Buber, Emmanuel Levinas og Knud E. Løgstrup og deres forståelse av møtet med den andre. Dette har ledet dem til en mer inngående beskrivelse av egenskaper ved "det gode samarbeid". Deretter følger en studie i følelsenes betydning i veien fra møte til handling. Har register og litteraturliste.

  Kvalitet og kvalitetsopplevelse

  219,-
  Denne boken handler om kvalitet i arbeid med mennesker. Den diskuterer blant annet hvilke begrensninger det ligger i å overføre kvalitetssikringsmetoder fra industriproduksjonen til arbeid med mennesker, hvilke maktrelasjoner et slikt språk kan understøtte og om det kan tenkes en kvalitetssikringsmetode som bygger på mellommenneskelig etikk. Med litteraturlister og stikkordregister.

  Samarbeidets filosofi

  449,-

  Tausheten og øyeblikket

  479,-
  Boka gir ei innføring i Søren Kierkegaards liv og tenking. Den viser at det er en tett sammenheng mellom begrepene taushet, øyeblikk, glede, fortvilelse og angst hos Kierkegaard. Boka ser også på hvordan dramatikk som Terje Vigen, Peer Gynt og En folkefiende av Ibsen er influert av Kierkegaard, og den viser også at man kan forstå både Henrik Ibsen og Edvard Munch bedre når man forstår deres filosofiske utgangspunkt. Boka passer bl.a. for studenter i filosofi, litteraturvitenskap og kunsthistorie Har litteraturliste.

  Til den andres beste

  399,-
  I boka drøftes temaer som den gode veiledning, veiledningssamtalens særpreg, menneskearbeid og ekspertarbeid, lytting og identitet, følelsenes rolle i veiledning og veiledning mellom individ og system. Boka er ment for flere utdanninger og yrkesgrupper. Den passer for de som har drevet med veiledning en tid eller som har litt kunnskap om dette fra før.

  Grelland, Hans Herlof