Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Greene, Graham

  Sorter etter

  Den menneskelige faktor

  149,-
  En lekkasje blir sporet tilbake til en liten avdeling av SIS, og dette fører til sikkerhetskontroller, spenninger og mistanker. Dette skaper en atmosfære hvor det kanskje er lett å gjøre feil, men for den litt kjedelige, men brilliante Maurice Castle er det uansett på tide å pensjonere seg for å leve i ro og fred med sin afrikanske kone, Sarah.

  Makten og æren

  149,-
  Mexico, 1930-tallet. En meksikansk stat har forbudt den katolske kirka og henrettet alle prestene unntatt en, som er på flukt. Presten er en ynkelig og ensom person med en sterk trang til whisky. Men han hever seg over ynkverdigheten og fornedrelsen og dør til slutt som en verdig mann.

  Slutten på leken

  149,-
  Maurice og Sarah var en gang lidenskapelig forelsket i hverandre, men Sarah brøt forbindelsen. Da Maurice møter Sarahs mann Henry kommer alle de gamle følelsene tilbake, men denne gangen farligere og mørkere. Boken er filmatisert.

  Tante Augusta

  149,-
  Boka handler om den pensjonerte bankmannen Henry Pulling, med interesse for georginer og hjemmets lune ro, og hans tante Augusta som er opptatt av helt andre ting. Hun får lurt sin nevø med på de mest fantastiske ekspedisjoner, og sammen opplever de en rekke hendelser som ihvertfall ikke han hadde forestilt seg var mulig.

  Greene, Graham