Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Grane, Maria

  Sorter etter

  Duggfall

  70,-
  Sonja er bekymret for den syke faren sin samtidig som hun slites mellom to menn: Arne som hun er forelsket i men kanskje aldri kan få, og Hans som hun begjærer og frykter. Hans har spurt om hun vil gifte seg med ham og venter utålmodig på et svar.

  Fanget i fortiden

  70,-
  Sonjas suksess som klesdesigner vekker misunnelse, særlig hos Arnes forlovede. Følelsene mellom Arne og Sonja blir sterkere, noe Hans misliker. Han vil beholde kontrollen over Sonja, og bruker makt om nødvendig.

  Frostnetter

  70,-
  Nord-Norge, 1954. Sonja jobber som tjenestejente hos butikkeier Mortensen, og dagene er lange og slitsomme. Men hun finner noen lyspunkter i hverdagen også, særlig da hun reiser hjem på besøk og treffer rikmannssønnen Arne Haugseter. Hun har ikke sett ham siden de var små, og møtet gjør et sterkt inntrykk på henne.

  Mørketid

  70,-
  Nord-Norge, 1954. Sonja blir mer og mer betatt av Arne Haugseter, og han ser ut til å gjengjelde følelsene. Men moren hans er ikke begeistret for Sonja, og prøver å splitte dem. Hjemme på været skjer det en tragedie, og en hemmelighet truer med å komme for en dag.

  Nye spor

  70,-
  Sonja tenker ofte på barnet hun måtte gi fra seg, og hver gang hun ser et barn i riktig alder, lurer hun på om det kan være hennes barn. Serien Søster Sonja er en frittstående oppfølger til serien Sonja.

  Solskimring

  70,-
  Nord-Norge, 1954.Sonja kan ikke glemme barnet hun måtte gi fra seg, og en dag blir hun tatt med på politistasjonen, mistenkt for å ha forsøkt å stjele et barn.

  Grane, Maria