(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk

    Grøt

    332,-
    379,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788202520977

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Endelig massevis av herlige grøtoppskrifter - flest nye og noen tradisjonelle - samlet mellom to permer! Grøt handler om så mye mer enn havregrøt og risgrøt - det handler om gode smaker, barndomsminner, omtanke, det nære - om norsk tradisjonsmat, så vel som nye og spennende grøter som kjøleskapsgrøt og quinoagrøt. I Grøt - på ville veier får vi over 70 oppskrifter på alt fra varm og trygg havregrøt og vassgraut med byggmel til kald og sunn kjøleskapsgrøt med havre og sitronyoghurt og chaigrøt med honning. Alle oppskriftene er basert på korn, gryn og frø som havregryn, quinoa, bokhvete, sesamfrø og chiafrø. I tillegg til grøtoppskriftene får vi tips om gode smaker som passer til, oversikt over basisteknikker for grøtlaging, som bløtlegging og koketider, samt informasjon om anvendelse av flytende ingredienser som melk, mandelmelk og kokosmelk. Når det gjelder grøt, er det kun fantasien som setter grenser, og i Grøt - på ville veier får vi inspirasjon til grøter vi kan gasse oss med - og ideer til hva vi kan gjøre med grøtrester, som for eksempel bake brød, lefser eller smoothies. Boken er lagt opp slik at vi i får innblikk i grøttradisjonene i Norge og grøtens betydning i vårt kosthold. Med gjestetekst av Astri Riddervold og Bodil Nordjore. Forfatterne er opptatt av norsk matkultur og har lang erfaring som blant annet matjournalister, forfattere, fotografer, bloggere og initiativtakere til pop-up eventer med grøt. Hanne Buxrud jobber som frilans matskribent og tidvis fotograf. Glad i hverdager og tidlige morgener. Per Sollerman er fotograf. Med bakgrunn fra restaurantbransjen, er det maten, råvarene og menneskene som er hovedfokus. Han har hjertet sitt både i Nord-Norge og i Hvitsten. Sunniva Dring jobber som produktutvikler for United Bakeries, frilans matstylist og sykler fort. Ann Kristin Wang jobber som frilans matstylist de siste 15 årene, kokebokforfatter og lykkelig meddriver av Kampen Bistro i Oslo.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2016
    Forlag Cappelen Damm
    Språk Bokmål
    ISBN 9788202520977
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Endelig massevis av herlige grøtoppskrifter - flest nye og noen tradisjonelle - samlet mellom to permer! Grøt handler om så mye mer enn havregrøt og risgrøt - det handler om gode smaker, barndomsminner, omtanke, det nære - om norsk tradisjonsmat, så vel som nye og spennende grøter som kjøleskapsgrøt og quinoagrøt. I Grøt - på ville veier får vi over 70 oppskrifter på alt fra varm og trygg havregrøt og vassgraut med byggmel til kald og sunn kjøleskapsgrøt med havre og sitronyoghurt og chaigrøt med honning. Alle oppskriftene er basert på korn, gryn og frø som havregryn, quinoa, bokhvete, sesamfrø og chiafrø. I tillegg til grøtoppskriftene får vi tips om gode smaker som passer til, oversikt over basisteknikker for grøtlaging, som bløtlegging og koketider, samt informasjon om anvendelse av flytende ingredienser som melk, mandelmelk og kokosmelk. Når det gjelder grøt, er det kun fantasien som setter grenser, og i Grøt - på ville veier får vi inspirasjon til grøter vi kan gasse oss med - og ideer til hva vi kan gjøre med grøtrester, som for eksempel bake brød, lefser eller smoothies. Boken er lagt opp slik at vi i får innblikk i grøttradisjonene i Norge og grøtens betydning i vårt kosthold. Med gjestetekst av Astri Riddervold og Bodil Nordjore. Forfatterne er opptatt av norsk matkultur og har lang erfaring som blant annet matjournalister, forfattere, fotografer, bloggere og initiativtakere til pop-up eventer med grøt. Hanne Buxrud jobber som frilans matskribent og tidvis fotograf. Glad i hverdager og tidlige morgener. Per Sollerman er fotograf. Med bakgrunn fra restaurantbransjen, er det maten, råvarene og menneskene som er hovedfokus. Han har hjertet sitt både i Nord-Norge og i Hvitsten. Sunniva Dring jobber som produktutvikler for United Bakeries, frilans matstylist og sykler fort. Ann Kristin Wang jobber som frilans matstylist de siste 15 årene, kokebokforfatter og lykkelig meddriver av Kampen Bistro i Oslo.
    Detaljer
    Utgivelsesår 2016
    Forlag Cappelen Damm
    Språk Bokmål
    ISBN 9788202520977
    Kategorier Generell matlaging og oppskrifter
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Hakkebakkeskogens bakebok

    245,- 279,-