Lukk
(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
    Filtre
    Preferanser
    Søk
    Forfatter: Mia Frogner

    Grønn bonanza

    350,-
    399,-
    Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
    Format: Innbundet
    ISBN/EAN: 9788202520540

    Klikk og hent i butikk

    Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
    Butikker:

    SLIK BESTILLER DU

    1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
    2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
    3. 3. Du betaler i butikken.

    Takk for reservasjonen!

    I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

    Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

    Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.



    Grønn bonanza - potetpizza, sommerruller og blomkålwings «Jeg har en oppfordring til deg i en hektisk hverdag: Ta brokkolien tilbake. Lukt på frukten, kjenn på avokadoen, løft opp en neve med tørre linser og la dem renne tilbake i boksen. Vær sammen. Pust med magen. Lukt på nybakt brød. Hør at smøret smelter i panna.» I Grønn bonanza handler det om ren og skjær matglede, om å legge til istedet for å trekke fra, om gode råvarer, om å bruke opp alt, vite hva man spiser og hvor det egentlig kommer fra. I tillegg til over 60 oppskrifter inndelt etter råvaren som er i fokus, gir forfatteren en personlig vinkling på matglede, - hun er oppvokst på landet og vet hvor potetene kommer fra og kjen­­­­­­­­ner daglig på gleden ved å handle god mat, kokkelere, spise, og kaste mindre. Hun er opptatt av å formidle et godt og kjærlig forhold til råvarene, kokeprosessen, resultatet og det å dele et måltid. Boken er bruksvennlig og kan leses både for inspirasjon, brukes i hverdagen og være et oppslagsverk med oppskrifter. I hovedsak er det bruk av kjente og kjære råvarer som potet, blomkål, gulrot og salat - tatt i bruk på nye og enkle måter - sammen med ingredienser fra verden rundt, som gjør det lett å bruke sunne og billige grønnsaker. Oppskriftene inspirerer leseren til å prøve seg frem i nye, men likevel gjenkjennelige kombinasjoner. Kapitlene i boken er inndelt etter råvarer, med en introduksjonstekst til hver av dem. Boken inneholder også tekster som Ikke kast, kok kraft, Lykken er et ryddig kjøkkenskap og Lyden av smør som smelter. Mia Frogner er utdannet litteraturviter, og jobber som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Trigger, nylig kåret til verdens beste kreative byrå. Hun driver den populære bloggen Green Bonanza, greenbonanza.com, som ble stemt frem til finalerunden under Vixen Blog Awards-kåringen av Årets matblogg 2015. Mia er også en av personene bak popup-konseptet ETE Supper Club. ­­
    Detaljer
    Utgivelsesår 2019
    Forlag Cappelen Damm
    Språk Bokmål
    ISBN 9788202520540
    Kategorier Vegansk matlaging
    Skriv din egen anmeldelse
    • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
    • Dårlig
    • Knall bra!
    Grønn bonanza - potetpizza, sommerruller og blomkålwings «Jeg har en oppfordring til deg i en hektisk hverdag: Ta brokkolien tilbake. Lukt på frukten, kjenn på avokadoen, løft opp en neve med tørre linser og la dem renne tilbake i boksen. Vær sammen. Pust med magen. Lukt på nybakt brød. Hør at smøret smelter i panna.» I Grønn bonanza handler det om ren og skjær matglede, om å legge til istedet for å trekke fra, om gode råvarer, om å bruke opp alt, vite hva man spiser og hvor det egentlig kommer fra. I tillegg til over 60 oppskrifter inndelt etter råvaren som er i fokus, gir forfatteren en personlig vinkling på matglede, - hun er oppvokst på landet og vet hvor potetene kommer fra og kjen­­­­­­­­ner daglig på gleden ved å handle god mat, kokkelere, spise, og kaste mindre. Hun er opptatt av å formidle et godt og kjærlig forhold til råvarene, kokeprosessen, resultatet og det å dele et måltid. Boken er bruksvennlig og kan leses både for inspirasjon, brukes i hverdagen og være et oppslagsverk med oppskrifter. I hovedsak er det bruk av kjente og kjære råvarer som potet, blomkål, gulrot og salat - tatt i bruk på nye og enkle måter - sammen med ingredienser fra verden rundt, som gjør det lett å bruke sunne og billige grønnsaker. Oppskriftene inspirerer leseren til å prøve seg frem i nye, men likevel gjenkjennelige kombinasjoner. Kapitlene i boken er inndelt etter råvarer, med en introduksjonstekst til hver av dem. Boken inneholder også tekster som Ikke kast, kok kraft, Lykken er et ryddig kjøkkenskap og Lyden av smør som smelter. Mia Frogner er utdannet litteraturviter, og jobber som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Trigger, nylig kåret til verdens beste kreative byrå. Hun driver den populære bloggen Green Bonanza, greenbonanza.com, som ble stemt frem til finalerunden under Vixen Blog Awards-kåringen av Årets matblogg 2015. Mia er også en av personene bak popup-konseptet ETE Supper Club. ­­
    Detaljer
    Utgivelsesår 2019
    Forlag Cappelen Damm
    Språk Bokmål
    ISBN 9788202520540
    Kategorier Vegansk matlaging
    Kunder som kjøpte dette kjøpte også:

    Mat på bordet fra morgen til kveld

    399,-

    Bygg selv

    350,- 399,-

    Slikkepott

    350,- 399,-

    Heilt spesiell

    350,- 399,-