Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Eli Brown

  Gourmet og kruttrøyk

  262,-
  299,-
  Lagerstatus: Midlertidig tomt på lager
  Format: Innbundet
  ISBN/EAN: 9788282055703

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  1819. Kokken Owen Wedgwood jobber hos en rik engelsk adelsmann. Han aner fred og ingen fare da han plutselig en dag blir kidnappet av sjørøverkapteinen " "Mad Hannah Mabbot" ". Hun sparer ikke livet til Owens sjef, men hun tilbyr Owen å bli med henne på sjørøverskipet mot at han hver søndag skal sette sammen et lekkert måltid til henne, og dersom hun liker maten får han beholde livet. En veldig original og underholdende bok med spennende karakterer som overrasker og utvikler seg gjennom boken. Måten romanen beskriver matlaging på, er en kulinarisk, litterær nytelse. Man får vann i munnen bare av å lese de utsøkte beskrivelsene av rettene hovedpersonen setter sammen.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Juritzen forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788282055703
  Kategorier Historiske romaner
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Tidsperiode Tidlig 19. århundre, 1800 til 1850
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  1819. Kokken Owen Wedgwood jobber hos en rik engelsk adelsmann. Han aner fred og ingen fare da han plutselig en dag blir kidnappet av sjørøverkapteinen " "Mad Hannah Mabbot" ". Hun sparer ikke livet til Owens sjef, men hun tilbyr Owen å bli med henne på sjørøverskipet mot at han hver søndag skal sette sammen et lekkert måltid til henne, og dersom hun liker maten får han beholde livet. En veldig original og underholdende bok med spennende karakterer som overrasker og utvikler seg gjennom boken. Måten romanen beskriver matlaging på, er en kulinarisk, litterær nytelse. Man får vann i munnen bare av å lese de utsøkte beskrivelsene av rettene hovedpersonen setter sammen.
  Detaljer
  Utgivelsesår 2014
  Forlag Juritzen forl.
  Språk Bokmål
  ISBN 9788282055703
  Kategorier Historiske romaner
  Kategorier Skjønnlitteratur som er oversatt
  Tidsperiode Tidlig 19. århundre, 1800 til 1850