(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Gotthardt, Peter

  Sorter etter

  Alvehøyden

  131,- 149,-
  Dette er den tredje boka om Katla og Knøtten.

  Alvenes fiende

  113,- 129,-
  Hver gang de tre vennene Pinn, Pop og Manke besøker det forheksede slottet havner de på et nytt og spennende sted. Denne gangen havner de i alvenes grønne verden, og alvene trenger deres hjelp. De holder på å dø av tørst fordi en ond drage har brakt tørke til deres verden.

  Brenn heksa!

  113,- 129,-
  Hver gang de tre vennene Pinn, Pop og Manke besøker det forheksede slottet havner de på et nytt og spennende sted. Denne gangen må de redde gamle Dorthe fra å bli brent som heks.

  De dødes rike

  131,- 149,-

  De levendes land

  131,- 149,-

  Demonenes dronning

  131,- 149,-
  Dette er den tredje boken i serien om Den magiske falken.

  Den brennende borgen

  122,- 139,-
  Mange farer truer alvene og da et flygende uhyre bortfører Fiol, drar Nellik av sted for å redde henne. Det kommer til å bli vanskelig å finne uhyrets skjulested, og hun må finne ut hva hun skal gjøre når hun faktisk kommer fram.

  Den døende dalen

  131,- 149,-

  Den forheksede øya

  122,- 139,-
  Noen fiskere forsvinner på mystisk vis, og dronninga sender ridder Hagtorn og væpneren hans Hassel ut for å finne dem. Hagtorn og Hassel har ingen anelse om hva som venter dem på øya langt ute i havet.

  Den gale trollkvinnen

  131,- 149,-
  Dette er den første boken i serien om Den magiske falken.

  Den gylne dragen

  122,- 139,-
  Mange farer truer alvene i deres grønne rike. Derfor står en flokk riddere vakt om Alvedronningens trone.

  Den hvite hjorten

  122,- 139,-
  En hvit hjort med et gullkjede rundt halsen dukker opp i alvenes vei, og ridder Hagtorn og Hassel følger etter den dypt inn i de store skogene. De havner på et merkelig sted som ser ut til å være forhekset.

  Den siste reisen

  131,- 149,-

  Den sorte ridderen

  122,- 139,-
  En fremmed ridder har kommet for å hevne en gammel urett, og utfordrer Valnøtt til kamp. Men Valnøtt har ikke særlig lyst til å kjempe mot den vakre ridderen på den hvite panteren.

  Det blodrøde tårnet

  122,- 139,-
  Mange farer truer alvene i deres grønne rike. Derfor står en flokk riddere vakt om Alvedronningens trone.

  Det magiske skjoldet

  122,- 139,-
  En brutal kjempe truer foreldrene til alvejenta Nellik, og hun oppsøker alvedronninga. Stallgutten Hassel vil gjerne hjelpe henne, men det spørs om han faktisk tør å ta opp kampen med kjempen Gru.

  Dragekongens datter

  131,- 149,-

  Dragens hjerte

  113,- 129,-
  Hver gang de tre vennene Pinn, Pop og Manke besøker det forheksede slottet havner de i en ny og spennende verden. I denne boka kommer de til en dal som er full av drager. Der finner de en glitrende rubin, men hver gang de forsøker å ta steinen, skjer det noe dramatisk.

  Dvergenes huler

  131,- 149,-
  Det eneste våpenet som kan ta livet av kongen er det forheksede sverdet Tyrving. Katla og Knøtten prøver å gjøre seg til venns med de hissige dvergene som vokter sverdet, men først må de lure en flokk med røvere. Dette er den andre boka om Katla og Knøtten.

  En ukjent verden

  131,- 149,-
  Alvedronningens barn møter en ond trollmann når de er ute rir med vennene sine. Trollmannen utsetter dem for magi, og når de våkner befinner de seg i en fremmed og farefull verden.

  Falken i lenker

  131,- 149,-
  Dette er den andre boken i serien om Den magiske falken.

  Farlige vikinger

  113,- 129,-
  Hver gang de tre vennene Pinn, Pop og Manke besøker det forheksede slottet havner de på et nytt og spennende sted. Denne gangen havner de i vikingenes verden.

  Giftige planer

  113,- 129,-
  Hver gang de tre vennene Pinn, Pop og Manke besøker det forheksede slottet havner de i en ny og spennende verden. Denne gangen havner de i kalifens palass, og de skjønner straks at livet hans er i fare.

  Gudenes mørke

  131,- 149,-
  Dette er den femte boka om Katla og Knøtten.

  Gotthardt, Peter