(0) produkter
Du har ingen varer i handlekurven.
Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk

  Glavin, Kari

  Sorter etter

  Helsesøstertjenesten

  559,-
  Boka tar for seg bredden og mangfoldet i dagens helsesøsteroppgaver i lys av de samfunnsendringene som har skjedd og det lovverket som gjelder. Boka er ment for sykepleiere og andre med interesse for dagens forebyggende og helsefremmende arbeid. Med oppgaver, litteraturliste og register.

  På ungdoms premisser

  399,-
  Boken beskriver det faglige helsetilbudet for ungdom fra 13-24 år. Den tar for seg innsatsområder, arbeidsmetoder og organisasjonsformer som kan brukes som verktøy ved planlegging og gjennomføring av tilbudet. Målgruppen for boken er fagpersonell i helsestasjon for ungdom og skolehelsetjenesten, i tillegg til samarbeidpartnere i kommune- og spesialheksetjenesten og andre relevante instanser. Har litteraturliste og stikkordregister.

  Tverrfaglig samarbeid i praksis

  398,-
  Erfaringer viser at det er nødvendig og viktig å samarbeide på tvers av profesjoner og etater for å sikre best mulige oppvekstvilkår for barn og unge. Denne boka ser på alternative måter å samarbeide på både når det gjelder det generelt forebyggende arbeidet, og når det gjelder det enkelte barn og deres familie. Boka har et forebyggende perspektiv og beskriver hvordan vi kan komme til med hjelp før alvorlige problemer utvikles. Samarbeidsformer både når det er bekymring for et barn og når det er etablert problemer, blir presentert. Boka henvender seg til alle yrkesgrupper som arbeider med barn i kommunene. Den kan også brukes i utdanningen av alle yrkesgrupper som arbeider med barn og ungdom. Har stikkordregister og litteraturliste.

  Glavin, Kari