Kategorier
  Filtre
  Preferanser
  Søk
  Forfatter: Olav Kristiseter

  Glør i sommarnatta

  306,-
  349,-
  Lagerstatus: Tilgjengelig på lager
  Format: Innbundet
  Boka inneheld fem forteljingar. Her møter vi misforståtte ungdommar som under midtsommarnatta krasjlanda på hytta til rådmannen, der det er bryllaupsfest og revypremiere. Anton lever plutseleg eit farleg liv, etter å ha rota seg inn i ei stor spelegjeld, mens den nyankomne filippinske kona til varaformannen i Høgre har større ambisjonar for karrieren hans enn det han sjøvl har. Rigmor ser ut til å finne kjærleiken i Jesus, bokstaveleg talt, også blir vi med på hemntoktet til hovudkroppsøvingslæraren, islending i eksil.
  ISBN/EAN: 9788252174960

  Klikk og hent i butikk

  Etter én time kan du hente varen i valgt butikk, og betale i kassen. Vi kontakter deg når varen er klar for henting i butikk.
  Butikker:

  SLIK BESTILLER DU

  1. 1. Sjekk at du har valgt riktig butikk fra menyen, legg inn din e-postadresse og trykk på "OK" knappen.
  2. 2. Du får en bekreftelse fra butikken på e-post i løpet av en time om varen er tilgjengelig for opphenting. Vent til du får meldingen før du reiser til butikken. Vi holder av varen for deg i 24 timer.
  3. 3. Du betaler i butikken.

  Takk for reservasjonen!

  I butikkens åpningstider får du tilbakemelding på e-post innen en time.

  Utenom butikkens åpningstider vil du få tilbakemelding på e-post senest en time etter at butikken har åpnet.

  Har du spørsmål om tjenesten kan du ta kontakt med vårt kundesenter.  Forteljingar inspirerte av Shakespeare. Bli med til ei bygd som har alt: pølsekioskar, kommunehus, hotell og skolar. Her møter vi misforståtte ungdommar som på midtsommarnatta krasjlandar på hytta til rådmann Warnæs, der er det bryllaupsfest og revypremiere. Anton Kjøpstad lever plutseleg eit farleg liv, etter å ha rota seg inn i ei stor spelegjeld, mens den nykomne filippinske kona til Mareno Nakken, varaformann i Høgre, har større ambisjonar for karrieren hans enn det han sjølv har. Men kva gjer ein ikkje for kjærleiken? Rigmor Monsen, på si side, ser ut til å finne kjærleiken i Jesus, bokstaveleg talt. Dei fem sprelske forteljingane frå Olav Kristiseter er fulle av intrigar og kjærleik, komikk og tragikk.
  Detaljer
  SERIE Samlaget forteljingar
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252174960
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Noveller
  Skriv din egen anmeldelse
  • Kun registrerte brukere kan skrive vurderinger
  • Dårlig
  • Knall bra!
  Forteljingar inspirerte av Shakespeare. Bli med til ei bygd som har alt: pølsekioskar, kommunehus, hotell og skolar. Her møter vi misforståtte ungdommar som på midtsommarnatta krasjlandar på hytta til rådmann Warnæs, der er det bryllaupsfest og revypremiere. Anton Kjøpstad lever plutseleg eit farleg liv, etter å ha rota seg inn i ei stor spelegjeld, mens den nykomne filippinske kona til Mareno Nakken, varaformann i Høgre, har større ambisjonar for karrieren hans enn det han sjølv har. Men kva gjer ein ikkje for kjærleiken? Rigmor Monsen, på si side, ser ut til å finne kjærleiken i Jesus, bokstaveleg talt. Dei fem sprelske forteljingane frå Olav Kristiseter er fulle av intrigar og kjærleik, komikk og tragikk.
  Detaljer
  SERIE Samlaget forteljingar
  Utgivelsesår 2009
  Forlag Samlaget
  Språk Nynorsk
  ISBN 9788252174960
  Kategorier Moderne litteratur
  Kategorier Noveller